Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hedef 2019 seçimleri/Parlak dönem sürüyor

Hedef 2019 seçimleri/Parlak dönem sürüyor

SİYASET 19.11.2017 15:39:00 0
Hedef 2019 seçimleri/Parlak dönem sürüyor
AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Genel Kurulu Iyaş Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, AK Parti Bölge Sorumlusu Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, AK Parti Isparta-Burdur Koordinatörü Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve sivil toplum temsilcileri ile partililer katıldı.
PARLAK: BÖYLE BİR DAVANIN EN KÜÇÜK NEFERİ OLMAKTAN MUTLUYUM
Kongrenin açış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak yaptı. AK Parti iktidarlarıyla Türkiye’nin hızla ivme kazanarak birçok konuda ülkenin şaha kaldırıldığını ifade eden Parlak,  “Ak Parti kadroları sürekli hedef yükseltti. Çıtayı yükseğe taşıdı. Hayal bile edilemeyenler gerçekleşti. Tabiki ülkemizin bu başarısı bizleri ne kadar sevindiriyorsa da içeride ve dışarda şer odakları mutlu olmuyorlar. Ülkemizin gelişmesini önlemek için şer odakları birleşerek 2007’de 367 krizini çıkardılar. 27 Nisan’da e-muhtıra yayınladılar 2008’de partinin kapatılmasını istediler. 2013 yılında Gezi Parkı olaylarını çıktılar. Aslı ve astarı olmayan 17-25 Aralık diye bir şey çıkardılar. Durmadılar.  MİT krizi çıkardılar. Bu saydıklarımızla ülkenin başarılarına gölge düşüremeyince 15 Temmuz’da hain darbe kalkışmasını yapmaya çalıştılar.  Başaramadılar. Başaramayacaklar. Şer odakları ne yaparlarsa yapsınlar güzel ülkemiz üzerinde gerçekleştirmek istedikleri emellerine asla ulaşamayacaklar. Çünkü vatanını milletini canından çok sever bir başkomutanımız var. Ne pahasına olursa olsun bu yoldan dönmek yok diyen bir Başbakanımız var. Silahlar ve bombalar altında meclis çalışmalarına devam eden milletvekillerimiz var. Başkomutanın sokağa davet etmesiyle her şeyini ortaya koyan millet var. Böyle bir davanın en küçük neferi olmaktan mutluyum” dedi.
HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİ
Kongrelerin teşkilatlar açısından yenilenme süreçleri olduğuna değinen Parlak, “Yeni bir heves, yeni bir güç demektir. Bir bayrak yarışıdır. Bu süreçten güçlü bir şekilde çıkacağız. Hedefimiz 2019 seçimleri. Vizyonumuz yeni dönem için bu hedefe ulaşma adına hizmet erecek olan değerli arkadaşlarımızla yola devam etmek.  Yükümüzün ağır olduğunu, ateşten gömlek giydiğimizi biliyoruz. Görev alanların da almayanların da taşın altına elini koyacağına inancım tamdır” şeklinde konuştu.
YÜCE: ARTIK GAZETE MANŞETLERİNDE GENERAL ŞAPKALARI GÖRMÜYORSUNUZ
AK Parti Milletvekili Said Yüce de AK Parti oylarının Isparta’da sürekli arttığına dikkat çekti. 15 yıllık AK Parti iktidarları boyunca çok şeyler yapıldığını ifade eden Yüce, “Ama bugün 30’lu yaşların altındakilerin hatırlamadığı şeyler var. O da, AK Parti kurulduğunda 12 yaşında olanlar bunu idrak edemiyor olabilirler. Gazetelerde general şapkaları yayınlanırdı. Adı açıklanmayan bir askeri yetkilinin açıklamasıyla haftalarca Türkiye’de bu konuşulurdu. Öyle vesayetler vardı ki, tek parti döneminden AK Parti kurulduktan sonra da devam eden o nice sıkıntılı engellemeler. Otobüslere doldurulup genel kurmaya götürülen savcılar ve hakimler vardı. Türkiye’nin tüm kurumları vesayet sistemlerinin ipoteği altındaydı. Şükürler olsun bunlar tamamen ortadan kalktı. Artık gazete manşetlerinde general şapkaları görmüyorsunuz. Bu milletin inançlarına değerlerine sahip çıkan bir iktidar yükselmeye devam ediyor. İşte bu gerçekten milli iradenin tecelli ettiğini gösteriyor. Bunun devam etmesi için bize düşen çok şey var” dedi.
BU KADROYU ZENGİNLEŞTİRECEK ÇALIŞMALARI YAPMAMIZ LAZIM
Yüce konuşmasını şöyle sürdürdü: “2019’a giderken, geçen hafta Balkanlar’da dört ayrı ülkeye gittim. Çok büyük bir Türkiye sevgisi inanılmaz bir Erdoğan sevgisi var. Bu bakışın bize yüklediği büyük sorumluluk var. Dünyanın en ücra köşelerinde mazlumlar Türkiye’de AK Parti iktidarının devam etmesini istiyorlar. Dünyanın her yanındaki zulümlere karşı duran tek bir lider tek bir ülke var. Bu muhteşem tabloyu devam ettirmek teşkilat mensuplarımızın vazifesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Kadroları zenginleştirin’ diyor.  Muhteşem bir kadro var. Bu kadronun zenginleşmesi için daha çok insanın katılımına ihtiyaç var. Bunun için de o adam geçmişte şu partiye oy verdi. Şu düşüncedeydi demeden herkesin kapısını çalıp herkesin gönlünü kazanacak işler yapmamız lazım. O muhteşem serüvenin devamını istiyorsak bu kadroyu zenginleştirecek çalışmaları yapmamız lazım.
2019 SEÇİMLERİ İÇİN HEPİMİZE DÜŞEN VAZİFELER VAR
2019 seçimlerine giderken hepimize düşen önemli vazifeler var. Bir dava için yola çıkan AK Parti, Türkiye’yi ilk 10 büyük devleti içine sokma hedefine ilerlerken bize çok önemli vazifeler düşüyor.  Bizim çocuklarımızın masa başında oturup ay başından ay başına maaş alan çocuklar olmaması lazım. Ben her zaman söylüyorum. AK Parti önemli reformlar yaptı. Önemli destekler sağlıyor. Ne olursunuz bu çocukları meslek sahibi yapalım. Sanayi patronları ara eleman bulamamaktan şikayetçi. Kepçe operatörü bulamadığımızdan dünyanın en büyük havalimanı inşaatını yapan müteahhit Çin’den elaman getirdi. Bu bizim için ayıptır. Rabbimizin bizden istediği çalışmaktır. Çocuklarımızı mutlaka meslek sahibi yapalım. Çocuklarımızı meslek kurslarına gönderelim. Bu gençleri üretici yapalım, Türkiye, dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olacaksa çocuklarımızın hastanede güvenlik görevlisi olmasıyla bu olmaz. Çocuklarımıza yazık etmeyelim. Türkiye içeride ve dışarıda büyük ihanetler içinde. Bütün ekonomik güçleriyle, silahlarıyla üzerimize geliyorlar? Tüm bunlara karşı bizim istikrarımızı isteyen o insanların da umutlarını boşa çıkarmamak için çalışmamız lazım” diye konuştu.                                
BİLGİÇ: YENİ YÖNETİME HAYIRLI HİZMETLER TEMENNİ EDİYORUM
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç de  “Bu kongreyi birlik beraberlik içinde AK Parti ve Isparta’ya yakışır bir biçimde kardeşlik ve hoşgörü içinde geçirmeyi temenni ediyorum. Bu kongremizin Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu kongre sonrası oluşacak başkan ve yönetimine de hayırlı hizmetler temenni ediyorum” dedi.
KOCA: MİLLETE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Bölge Sorumlusu Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca ise “ Bizim liderimiz Cumhurbaşkanımız ile birlikte onunla yol almak her cana nasip olmaz. Bu nasibin kıymetini bilmek bizlere düşüyor. Biliyorsunuz AK Parti’nin kuruluşundan bu yana büyük başarılara imza attık. Hem komisyon başkanımızın hem vekilimiz Said Bey’in nakış nakış dokudukları Isparta’ya verdiği hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’de yaptığımız hizmetleri sayacak değilim sizler daha iyi biliyorsunuz.15 yılda bu yapılan hizmetlerde pek çok zorluklarla  karşı karşıya geldik. Bu başarılara imza atmak kolay olmadı. Yılmadık, usanmadık. Bu millete hizmet etmek için Yeter söz milletin dedik ve yola çıktığımız bu yolda durmak yok yola devam dedik. 2017 Türkiye’sinde millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam sloganıyla ayaklarımızın bağı çözülse de gözlerimiz görmese de bu can bu tende bulunduğu sürece millete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Ömer Parlak güven tazeledi.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Ömer Parlak(Başkan), Ahmet Yasir Pirimoğlu, Akar Aksın, Etem Levent Aytekin, Fatıma Kara, Fatime Erdoğan, FFatime Hilal Kırlı, Hacer Kutlu, Hüdaverdi Balcı, Hüsamettin Çelik, Mehmet Ali Eryiğit, Mehmet Döner, Mesut Yavuz, Mevlüt Burak Erdal, Murat Dingil, Mustafa Ali Ceylan, Mustafa Başar, Mükerrem Çetinkaya, Sadullah Tayyar, Serdar Özbek, Serkan Başpınar, Sevinç Kurt, Süleyman Bektaş, Teslime Kılıç, Volkan Şan.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °