Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Günaydın ortak aday olacak mı?

Günaydın ortak aday olacak mı?

SİYASET 21.11.2018 10:31:00 0
Günaydın ortak aday olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yerel seçimde işbirliğini masaya yatıracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek. 31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimi hakkında görüşecek Erdoğan ile Bahçeli, ittifak yapılmasını değerlendirecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacağına ilişkin haberlerle ilgili, "Cumhurbaşkanlığından yapılan bir açıklamaysa doğrudur. Bizim böyle açıklamamız yoktur ama yarın Cumhurbaşkanıyla saat 16.00'da görüşme konusu gündeme gelirse, katılabileceğimizi ifade ediyoruz” demişti.

Söz konusu görüşme Isparta için de oldukça kritik. MHP Lideri Devlet Bahçeli daha önce yaptığı açıklamalarda Isparta'dan vazgeçemeyeceğini kaydetmiş, hatta Başkan Yusuf Ziya Günaydın'ın adaylığını oldukça erken ilan ederek, Isparta konusundaki hassasiyetini göstermişti.

Eğer Erdoğan - Bahçeli görüşmesinde ittifakla ilgili olumlu bir durum ortaya çıkarsa Isparta'nın ittifak adayının Yusuf Ziya Günaydın olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Görüşme saat 16:00'da gerçekleşecek.


Anahtar Kelimeler: olacak aday ortak g?naydın
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °