Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Günaydın 2 büyük projesini açıkladı: Kent Meydanı, Toplu Konut

Günaydın 2 büyük projesini açıkladı: Kent Meydanı, Toplu Konut

SİYASET 2.02.2019 18:19:00 0
Günaydın 2 büyük projesini açıkladı: Kent Meydanı, Toplu Konut
MHP Aday Tanıtım Toplantısı Süleyman Demirel Kongre Salonunda gerçekleştirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’ın da katıldığı programda Isparta Belediye Başkanı Günaydın’ın, yeni dönemin iki büyük projesi kamuoyuna açıklandı. Fuar Alanı ve 80 ile 120 metrekare arasında olan 2+1 ve 3+1 Toplu Konut Projesinin açıklandığı programda Günaydın, 15 yıllık hizmet sürecini ‘Gece uymadım, gündüz durmadım halkım için çalıştım’ diyerek özetledi. Genel Başkan Yardımcısı Ayhan da, “Başkanımız kültür, sanat, sosyal belediyecilik, ekonomik anlamda işletmeciliği başarıyla ortaya koymuş, bir deneyim sahibi insandır. Zaten Isparta işi ehline teslim etmiştir” dedi.
**Günaydın iki büyük projeyi açıkladı
**Fuar Alanı Projesi
Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantısında ayrıca Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yeni döneme ilişkin ilk projeleri de sinevizyon eşliğinde açıklandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın projeleri arasında içerisinde kent meydanı, belediye binası, kütüphane, tiyatro salonu, sosyal aktivite alanları, kültürel alanlar ve konutların da bulunduğu fuar alanı projesi yer alıyor.

**Toplu Konut Projesi
Başkan Günaydın yine binlerce Ispartalıyı ev sahibi yapacak yeni toplu konut projesini de tanıttı. İçerisinde modern yaşam alanlarının da bulunduğu Toplu Konut Projesi iki farklı kategoride yer alıyor. Bunlardan ilki 80-90 metrekare 2+1, diğeri de 100-120 metrekarelik 3+1 konutlar. Projeler sinevizyon eşliğinde kamuoyuna açıklanırken, projelerin detayları ile ilgili geniş açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °