Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Görevden alınırsa arkasında duracağız

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok’un Isparta’yla ilgili açıklamalarında kamuoyunu doğru bilgilendirdiğini ifade ederek, “Kendisine teşekkür ederiz. Görevden alınması gibi bir durumda sonuna kad

SİYASET 3.06.2016 07:40:00 0
Görevden alınırsa arkasında duracağız
Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, geçtiğimiz gün ITSO Meclis Toplantısında Isparta’yla ilgili ulaşım projelerini anlatmıştı. Altıok, burada yaptığı açıklamada  ““Isparta’nın kurumumuzdan hak ettiği yatırımı alamadığının farkındayım. Biz zaten kurum olarak bu projeleri yapacağımızın taahhütlünü de vermiyoruz. Bunları yapacak olanlar siyasilerdir” demişti. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Altıok’un bu açıklamalarını değerlendirdi.
DEREBOĞAZI YOLU BAŞKA BAHARLARA KALDI
Ersoy, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bölge Müdürümüz Isparta’nın yol yatırımlarında gerekli payı alamadığını belirtti. Karayolları Bölge Müdürlüğünün geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamayı diledik. Isparta’da yolların üst yapısının yetersiz olduğunu ve gerekli yatırımların Isparta’ya aktarılmadığından bahsetti. Parti olarak bizim de kanaatimiz o yöndeydi. Antalya’yı Isparta’ya bağlayan dereboğazı yolu tek yıllardır ciddi bir çalışma yapılmadı ve tek şeritli. Milleti AKP’liler kandırdı. Duble yol olacak diye ama bizim girişimlerimizden aldığımız bilgiye göre sadece Isparta tarafından 1,5 km’lik kısmının yapılacağı yönünde. Antalya tarafından da 10 km’lik bir yol yapılacak. Dereboğazı yolu başka baharlara kaldı. Bu da AKP’nin Isparta’ya ve Antalya’ya verdiği değeri göstermektedir. Isparta’nın yatırım fakiri olduğunu herkes görmüş oldu. Konya yolunda yine aynı sorunlar var. Karayolları Genel Müdürünün açıklamaları doğrudur. Bu konuda bizim de çalışmalarımız var.
ISPARTA CEZALANDIRILMIŞ DURUMDA
Isparta AKP’den iki milletvekili çıkardığı halde cezalandırılmış konumda. Yollar ile ilgili kısa vadede tamamlanabileceğine inanmıyorum. Kısmi iyileştirmeler bekliyoruz. Karayolları Genel Müdürünü tebrik ediyorum. Doğruyu söylemiş ama en kısa zamanda gönderirler diye düşünüyorum. İktidarın izleri yollara bakarak konuşursak, doğruyu söyleyen makamında kalamıyor. Kamuoyunu doğru bilgilendirdiği için tebrik ederim kendisini. Görevden alınması gibi bir durumda sonuna kadar arkasında duracağız.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °