Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gökmenoğlu'ndan Başdeğirmen'e çıkış: Kapalı Durak benim projem

Gökmenoğlu'ndan Başdeğirmen'e çıkış: Kapalı Durak benim projem

SİYASET 27.12.2018 08:05:00 0
Gökmenoğlu
İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’in açıkladığı ‘kapalı durak’ projesini daha önce kendisinin öğrenci ve esnaf ziyaretlerinde dile getirdiğini ileri sürerek, “Ama bizim kapalı durak projemiz öyle değil. Fakat böyle bir açıklama yaptı. Talihsiz bir açıklama” dedi.
İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in açıkladığı ‘kapalı durak’ projesini daha önce kendisinin dile getirdiğini ileri sürdü. Gökmenoğlu, “Projelerimi öğrenci ve esnafımızla görüşürken açıklıyorum. Diğer aday arkadaşlar bu projelerimizin içeriğini bilmediği için kendileri bunu arz ediyorlar. Biz kapalı durak projesi demiştik. Aday arkadaşlardan birisi kapalı durak projesi gösterdi. Maalesef bizim kapalı durak projemiz bu değil. Çünkü öyle bir kapalı durak projesi yaptığınızda insanlar virüsten ölür. Çünkü her yeri kapalı olacak. Orayı klima ile ısıtamazsınız, televizyon koyamazsınız. Taktığınız klima ve televizyonlar her gün zarar görebilir. Biz kapalı durakları güneş enerjisi ile ısıtıp, aydınlatacağız. Kapalı duraklarımızda havalandırmalar olacak, her yeri kapalı olmayacak. Isparta güneş alan bir şehir. Yazın ne yapacak insanlar kapalı duraklarda?
KÜÇÜK TÜYOLARLA DİĞER ARKADAŞLAR ONU SÜSLEYEREK ÖNÜNÜZE KOYUYOR
Maazallah virüsten o duraklarda salgın hastalıklar baş gösterir. Onun için bizim projelerimizi biz içini doldurarak ilan edelim. Küçük tüyolarla diğer arkadaşlar onu süsleyerek önünüze koyuyor. Ama bizim kapalı durak projemiz öyle değil. Fakat böyle bir açıklama yaptı. Talihsiz bir açıklama. Bizim projelerimiz ayağı yere basan projeler. Isparta’da işsizlik hat safhada. Belediye esnafın, ev kadınının, çiftçinin, tüccarın, işadamının önünü açsın. Biz adaletli, temiz ve berrak şekilde yönetmeye geliyoruz. Tek derdimiz bu. Kavga ve dövüşle işimiz yok. Birlik ve beraberlik içinde küskünlük ve dargınlıklarımızı bir kenara bırakıyor ve Isparta’yı birlikte yönetmeye geliyoruz. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” diye konuştu.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °