Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gökgöz iddialı: Belediyeyi alacağız

Gökgöz iddialı: Belediyeyi alacağız

SİYASET 29.07.2018 10:50:00 0
Gökgöz iddialı: Belediyeyi alacağız
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, partisinin Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Dere Mahallesi’nde kurulan teşekkür çadırı programına katıldı. Dere Mahallesi sakinlerine hitap eden Gökgöz, büyük ilgi gördü. Meclisin tatile girdiğini 1 Ekim’e kadar Isparta’da olduğunu belirten Gökgöz, 8 ay sonra yapılacak yerel yönetimler seçimine ilişkin iddialı konuştu. Gökgöz, şöyle dedi:
“Önümüzde 8 ay sonra yapılacak olan bir belediye seçimi var. Biz buna hazırız. Biz Isparta’da merkez belediye başta olmak üzere diğer 12 ilçenin tamamına, beldelerin tamamına talibiz. Buradan ilan ediyorum. Allah’ın izniyle bizler doğruyu yaptığımız müddetçe, doğruları anlattığımız müddetçe halkımızdan karşılık bulacağımızı biliyoruz. Mehmet Uğur Gökgöz olarak halkımızın istemediği, halkın teveccüh etmediği hiçbir şeye imza atmayacağımı buradan ifade ediyorum. 8 ay sonra yapılacak seçimlerde merkez başta olmak üzere tüm ilçeleri hep birlikte alacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bunu alabilecek hem teşkilat hem millet gücüne haiziz. Allah’ın izniyle hiç şüphemiz yok. İnşallah Mart seçimlerimiz de 24 Haziran gibi bayramımız, düğünümüz olur.
55 gün buradayım
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, partisinin Dere’de kurulan teşekkür çadırı programına atıldı. Dere Mahalle sakinlerine hitap eden Milletvekili Gökgöz, meclisin tatile girdiğini, 50-55 gün boyunca Isparta’da halkın içinde olacağını söyledi. Gökgöz, şöyle konuştu:
“Milletvekili olduktan sonra her zaman sizinle birlikte olacağımızı söylemiştim. Isparta’ya döndüm, 50-55 gün aynı adaymış gibi halkımızın içinde olacağız, ilçe ilçe, köy köy dolaşmaya devam edeceğiz. Dere Mahallemize de Ispartamızın diğer 43 mahallemizi de teşekkürü bir borç biliyorum. Büyük bir başarıya imza attık. Bunun baş mimarı buradaki yönetici arkadaşlarımız ve sizlersiniz. Bizler teşkilatın bağrından çıkmış bir kardeşiniz olarak 20 gündür görev yapmaya başladık. Dün itibariyle meclis tatile girdi. Bizler de 1 Ekim’e kadar burada olacağız. Ailesi, eşi, dostu burada yaşayan bir insan olarak daha fazla buralarda olacağımızı ifade etmiştim. Oy veren-vermeyen herkesin milletvekili olarak şunu ifade ediyorum. Bizler bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldiğimizi ifade ettik. Sizinle birlikte aynı yolda olacağız.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °