Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

GİK Üyesinden İktidar Hesabı İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Arslan’dan Talimat; Her Üye Her Gün 3 Esnafı Ziyaret Edecek

GİK Üyesinden İktidar Hesabı İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Arslan’dan Talimat; Her Üye Her Gün 3 Esnafı Ziyaret Edecek

SİYASET 24.08.2020 20:09:00 0
GİK Üyesinden
İktidar Hesabı 
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Arslan’dan Talimat; 
Her Üye 
Her Gün
3 Esnafı 
Ziyaret Edecek
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Akdeniz Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Arslan, İl ve İçe Yönetimlerine talimat vererek; “Her yönetim kurulu üyesi günde üç esnafı ziyaret edecek. Böylece, örneğin 100 yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyesi günde 90,  ayda 900 esnaf ziyaret etmiş olacak” dedi.
 
YEREL YÖNETİMLER
BAŞKANINDAN TALİMAT
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Akdeniz Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Arslan, dün Demirköprü Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen Partisinin Isparta İl Başkanlığı ikinci olağan genel kuruluna katılarak, kongrede bir konuşma yaptı. Başkan Arslan, konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
ARSLAN; “SİZLER BÜYÜK
İŞ BAŞARDINIZ”
Kongrede faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından siyasi konuşmalar bölümüne geçildi ve bu doğrultuda kürsüye ilk olarak partinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Akdeniz Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Arslan geldi. Arslan konuşmasında; “Aslında sizler büyük iş başardınız. Değişmez denen iktidarı salladınız ve onlara değişebileceklerini gösterdiniz. Sizler, büyük iş başardınız çünkü, partimizi kurulduğu günden bu güne yükselterek ilk önce meclise girmesini sağladınız ve şimdi de Cumhurbaşkanlığı için Genel Başkanımız sayın Meral Akşener için çalışıyorsunuz” dedi.
“HER DÜKKANA TEK TEK GİRİN
VE ESNAFIN DERDİNİ DİNLEYİN”
Konuşmasında İl ve İlçe Yönetimlerinden bir istekte bulunan ve bu konuda talimat veren Başkan Arslan; “İktidar olmanın yolu halkımızla iç içe olmak, vatandaşın derdiyle dertlenmektir. Bunun içindir ki, il, merkez ilçe ve diğer tüm ilçe yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerimizin her biri günde üç esnafı ziyaret edecek. Onların işyerlerine girip ‘Selamün aleyküm, nasılsınız? Diyecek ve onların dertlerini dinleyecek. Dolayısıyla o esnafla birebir diyalog içinde olacak.
“100 YÖNETİCİ GÜNDE 300, AYDA
9 BİN ESNAFI ZİYARET EDER”
Örneğin, Isparta il yönetiminde ve merkez ilçe yönetiminde 100 kişi varsa bu arkadaşlarımızın her biri günde 3 esnafımızın ziyaret ettiği zaman bu günde 300 esnaf eder. Ayda ise 9 bin esnaf eder.
“SİZ HER ZAMAN BİR
ADIM ÖNDE OLACAKSINIZ”
İşte o zaman ne olur biliyor musunuz? Her seçimden seçime ortaya çıkan siyasetçiler esnafın işyerine girdiği zaman esnafın tutumu sizin o dükkana girişinizin gibi olmaz. Esnafımız sizi yakınen tanıdığı için ve derdini dinlediğinizi bildiği için o esnafın size yani sizin partiye oy vermesi konusunda siz bir adım hatta iki adım öndesiniz demektir” dedi.
 
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °