Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Gelecek Partisi’nin İl Başkanı Belli oluyor

Gelecek Partisi’nin İl Başkanı Belli oluyor

SİYASET 13.01.2020 13:04:00 0
Gelecek 
Partisi’nin 
İl Başkanı
Belli oluyor
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Akdeniz ve Ege Bölgelerindeki illerin il başkanlarının 15 gün içerisinde belli olacağını açıkladı.
 
12 Aralık 2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa’da basın mensuplarıyla buluştu. Looks Hotel’de gerçekleşen programda Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler, Gelecek Partisi Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız, Manisa Dostları Platformu Yöneticileri ve Gelecek Partisi gönüllüleri Mustafa Keskin, Özgür Mezde, Yunus Yıldırım, Halil Uysal ve Ramazan Duman yer aldı.
“İKİ BÖLGENİN İL BAŞKANLARINI
YAKIN ZAMANDA BELİRLEYECEĞİZ”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’nin 12 Aralık 2019’da saat 12’de kurulduğunu söyledi. Konya, İstanbul ve Ankara’da il başkanların belli olduğunu ifade eden Özdağ, Nisan ayı sonuna kadar tüm il başkanlarını açıklayacaklarını kaydetti.
“GELECEK PARTİSİ
TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK”
Bazı illerde il başkanlığı konusunda 3 - 4 kişinin ön plana çıktığını dile getiren Özdağ, bu nedenle il başkanının kim olacağı konusunda geniş kapsamlı bir araştırma çalışması yaptıklarını söyledi. Özdağ, Akdeniz ve Ege bölgelerindeki illerde başkanlık tespitine ağırlık verdiklerini vurgulayarak, bu bölgelerde Manisa gibi bazı il başkanının 15 - 20 gün içinde açıklanacağını belirtti. Özdağ, toplumun her kesimiyle buluşmak istediklerini ifade eden Özdağ, Gelecek Partisi’nin Türkiye’ye iyi geleceğini vurguladı.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °