Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Engelsiz yaşam sözü

Engelsiz yaşam sözü

SİYASET 27.01.2019 09:08:00 0
Engelsiz yaşam sözü
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Ortapedik Engelliler Derneği ziyaretinde kaldırım, yol ve bina yapımlarında engelli erişimine önem verilmemesine yönelik şikayetleri dinledi.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ortapedik Engelliler Derneği’nin Pirimehmet Mahallesi’ndeki bürosunu ziyaret eden Başkan Adayı Başdeğirmen, engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Erdoğan,Isparta’da engellilere yönelik düzenlemelerin eksik yapılmasından şikayet etti. Engellilerin kaldırımlardan geçemediğini belirten Erdoğan, “kaldırımlara yapılan engelli rampalarından çıkmak mümkün değil. Yapılan işler göstermelik ve sembolik. Gerçekte engelli rampası yok. Kimisi bozulmuş, kimisi yüksek. Kaldırımlara çıksanız esnafların koyduğu eşyalardan kaldırımdan gitmek mümkün değil. Engellilere yönelik düzenlemelerin sözde değil, özde yapılmasını istiyoruz. Sayın Şükrü Başdeğirmen’in bu konuda duyarlı bir belediyecilik yapacağından hiç şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen de engellilere yönelik çok önemli çalışmalar yapılacağının müjdesini verdi. Isparta için 9 başlıkta hazırlanan proje başlıklarından birinin engellilere yönelik olduğunu belirten Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde bu projelerin açıklanacağını söyledi. Engellilerin kaldırım ve yolları daha rahat kullanabilmelerini sağlayacaklarını belirten Başdeğirmen, özel yatırımlarda da engelli düzenlemelerine yönelik şartların ciddiyetle aranacağının sözünü verdi.

Anahtar Kelimeler: söz? yaşam engelsiz
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °