Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

'Emeklilerimizin ev sahibi olmadan gitmelerine izin vermeyeceğiz'

Emeklilerimizin ev sahibi olmadan gitmelerine izin vermeyeceğiz

SİYASET 24.01.2019 10:45:00 0
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ı ziyaret eden Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, şuanda İlimizde emeklinin en büyük sorununun toplu konut olduğunu belirterek, “Isparta’da emeklilerimizin bir ev sahibi bile olmadan gitmelerine izin vermeyeceğim” dedi.
 
 
Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir,  İl Başkanı Selçuk Özkan ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ı ziyaret etti.  Özdemir, burada emeklilere yönelik projelerini anlattı.
ERSAL: BU YARIŞTA KAZANSANIZ DA KAYBETSENİZ DE ISPARTA İÇİNDİR
Türkiye Emekliler Derneği’nin Isparta’da 19 bin 800 üyeye sahip olduğunu dile getiren Abdülkadir Ersal, “Isparta’da emeklilerimizin hak ve hukukunu arayama çalışıyoruz. Bu dönem emeklilerimizin yüksek oylarıyla Isparta’yı temsilen Ankara’ya seçildim. Isparta’daki ve Türkiye’deki emeklilerimizin Ankara’da sesi ve kulağı olacağız. Allah bizi mahcup etmesin. Emeklilerimizin insanca yaşayabilmesi için gayretlerimizi Ankara’da sürdürmeye devam edeceğiz. Siz de bir yola çıkmışsınız, başarılar diliyoruz. Bu bir yarıştır. Bu yarışta kazansanız da kaybetseniz de Isparta içindir.  Başarılar diliyorum” dedi.
BELMAŞ SAYESİNDE BİZ DE DAR GELİR İÇERİSİNDE EV SAHİBİ OLDUK
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir de Emekliler Derneği’nin güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi. Emeklilere yönelik projelerinin olduğuna değinen Özdemir, “Bunların en önemlisi toplu konuttur. Isparta’da emeklilerimizin bir ev sahibi bile olmadan gitmelerine izin vermeyeceğim. Benim de bu konuda sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu. Dünyada evlatlarımıza bir şeyler bırakmak zorundayız. İnşallah bu konuda emeklilerimize toplu konutta yardımcı olmak istiyoruz. Sağ olsun Mehmet Aybatılı’nın yaptığı BELMAŞ sayesinde biz de dar gelir içerisinde ev sahibi olduk. Aynı yapı ve aynı görüş içerisinde emekli ve dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak istiyoruz. Emeklilerimizin her türlü derdine derman olmak istiyoruz. Her mahallede yeşil alan projemiz var. Mahallelerimizde emeklilerimizin birbirleriyle konuşacağı, sorunlarını yetkililere aktaracak yeşil alanlar oluşturacağız. Emeklilerimize üretkenlik konusunda destek de oluruz. Üreten bir Türkiye. Benim tek düşüncem budur. Yeter ki insanlarımız üretmek olsun” şeklinde konuştu.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °