Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Elma satış reyonları ile istihdam sağlayacağız

Salon bu sesle inledi: Yer Gök biliyor, Veli Gök geliyor

SİYASET 22.03.2019 10:20:00 0
Elma satış reyonları ile istihdam sağlayacağız
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök’e destek olmak için dün ilçeye gitti. Gün boyu ziyaretler gerçekleştiren Gökgöz, akşamda Veli Gök’ün Kervansaray’daki halk buluşmasına katıldı. Gökgöz, Gök’e destek istedi.
Veli Gök, konuşma yapacağı kürsüye gelirken salon ‘er Gök biliyor, Veli Gök geliyor’ sesleriyle inledi. Gök, konuşmasında elma satış reyonları projesini anlattı.
GÜNDEM DEĞİŞMEDİ
2004 seçimlerine giderken Eğirdir’de gündem olan konuların 2019 seçimlerinde de yine gündemde olduğuna değinen Gök, “2004 yılında yerel seçimlere giderken ilçemiz gündeminde hangi konular vardı? 2004’te ilçe gündeminde otopark ücretleri, içme suyu ücretlerinin yüksek olduğu, personel maaşlarının ödenemediği ve işyeri kiralarının yüksekliği vardı. 2019 seçimlerine gittiğimizde yine aynı konular gündemde. Halkımızın gündeme getirdiği önemli bir konu da doğalgaz. Halkımız artık 20 yıldır daha aynı konularla meşgul olmak istemiyor. Bizim hayallerimiz ve hedeflerimiz var” dedi.
250 BİN TON ELMANIN 50 BİN TONU BURALARDA SATILACAK
Eğirdir’in daha önceki yıllarda nüfusunun 40 binlere kadar çıktığına değinen Veli Gök, “Nüfusumuz şuanda 32 bin 500. Dolayısıyla gençlerimiz ve çocuklarımız için istihdam yaratmak zorundayız. Bir yandan girişimcilerin önünü açmamız gerekiyor bir yandan da belediye olarak çeşitli yatırımları yapıp, istihdam sağlamamız gerekiyor. Bu anlamda ürettiğimiz elmanın reklamının yapılması ve istihdam sağlaması açısından kemer köprüden miskinler virajına kadar olan bölgede şehir içi karayolu güzergahında belli noktalara elma satış reyonları kuracağız. Bu reyonlar soğutma sistemli olacak. Eğirdir’de ürettiğimiz 250 bin ton elmanın 50 bin tonunu bu reyonlarda satmayı hedefliyoruz. Ayrıca 30 gencimizi de bu reyonlarda istihdam etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.


,
 

Anahtar Kelimeler: veli geliyor biliyor inledi sesle salon
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °