Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Eğirdir’de Covid – 19 Denetimleri Hat Safhada

Eğirdir’de Covid – 19 Denetimleri Hat Safhada

SİYASET 1.10.2020 12:24:00 0
Eğirdir’de
Covid – 19
Denetimleri
Hat Safhada
Kaymakam ve Kaşkan’dan kapsamlı covid -19 salgını denetimi. Perşembe pazarı, çarşı esnafı, bankalar, elma bahçeleri ve soğuk hava depoları denetlendi.
 
İçişleri Bakanlığının artan Koronavirüs vakalarının ardından ülke genelinde denetimlerin artacağını açıklamasının ardından ülke genelinde olduğu gibi, Eğirdir’de de kontrollü sosyal hayat denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçemizde (Covid -19) Koronavirüs denetimleri Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün de katılımı ile kapsamlı şekilde sürüyor. Bugün gerçekleştirilen denetimlerde Perşembe Pazarı, Çarşı Esnafı, Soğuk Hava Depoları ve Elma bahçeleri denetlendi.
 
Maske+Mesafe+Temizlik kurallarını gittiği her yerde anlatan Kaymakam Adem ÇELİK vatandaşlara tedbir kararlarını ve kontrollü sosyal hayat kurallarını hatırlattı. Elma bahçelerindeki denetimlerde elma işçilerine ve bahçe sahiplerine dikkatli olmaları ve tedbir kararlarına özenle uymalarını söyleyen Kaymakam Adem ÇELİK ve Başkan Veli GÖK daha sonra bazı soğuk hava tesislerini ve palsan üretimi yapılan yerlerde denetimlerde bulundular.
 
Eğirdir’de vatandaşların sıklıkla maske kuralına uydukları görüldü. Denetimlere Eğirdir Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF, İlçe Jandarma Komutanı Fatih TÜRKMEN, Daire Müdürleri ve Kolluk kuvvetleri katıldı.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °