Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Doğu Perinçek Isparta’ya Geliyor

Doğu Perinçek Isparta’ya Geliyor

SİYASET 2.12.2019 15:29:00 0
Doğu Perinçek 
Isparta’ya 
Geliyor
Vatan Partisi Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Üretim Devrimi Kurultayı Perşembe günü Barida Hotel’s de gerçekleştirilecek.
 
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in de katılacağı Üretim Devrimi Kurultayı’nda ekonomik sorunlardan çıkış yolları tartışılacak. Kurultaya çok sayıda üretici ve işadamının katılması bekleniyor.
 
Vatan Partisi tarafından düzenlenen Üretim Devrimi Kurultayları’nın Isparata ayağı 5 Aralık Perşembe günü Barida Hotel’s de gerçekleştirilecek. Saat 14:00’de başlayacak olan Üretim Devrimi Kurultayı’na Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katılacak. Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Değerli Isparta halkı, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in katılacağı Isparta ve Türkiye Ekonomisin çözümünü konuşacağımız kurultayımızda üreticilerimizin, sanayicilerimizin, esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun, köylümüzün kısacası tüm milletimizin ekonomik sorunlarını ve çözüm yollarını konuşacağız.
 
Ekonomiyi borç bularak sürdürme dönemi bitmiştir. Herkes borçlu; esnaf borçlu, sanayici borçlu, çiftçimiz borçlu ve milletimiz, devletimiz borçlu... Peki, çözüm nedir ne yapmalıyız? Maliyet sorunu? Pazar bulma sorunu? Çiftçimize destek sorunu? Isparta’mızın üreticileri nasıl daha fazla üretecek? Köylü, çiftçi, sanayici ve üreten hangi programla yeniden baş tacı olacak? Birlikte çözümü konuşacağız.
 
Üreticilerin milleti hükümetini yakındır. Üretim Devrimi Kurultaylarına tüm üreticilerimiz ve halkımız davetlidir” dedi. Üretim Devrimi Kurultayı 5 Aralık Perşembe günü saat 14:00’de Barida Hotel’s de gerçekleştirilecek.
  

Anahtar Kelimeler: perinçekıspartayageliyor doğu
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °