Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP Y. Bademli’de Başkan Mustafa Şener

CHP Y. Bademli’de Başkan Mustafa Şener

SİYASET 13.01.2020 14:48:00 0
CHP 
Y. Bademli’de
Başkan 
Mustafa Şener
CHP Y. Bademli İlçe kongresini yaptı. Kongrede başkan değişti. Fatih Küçük’ün görevi bırakması ile ilçenin yeni başkanı Mustafa Şener oldu.
 
CHP İLÇE KONGRELERİNDE
SONA YAKLAŞILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Örgütü'nde, Aralık ayının ikinci haftası başlayan ilçe kongrelerinde sona gelindi. Genel Merkezin belirlediği kurultay takvimi kapsamında, Isparta’da bugüne kadar Atabey ve Ş. Karaağaç ilçeleri hariç tüm ilçelerin kongresi yapıldı. Bilindiği gibi CHP’nin Atabey’te ilçe teşkilatı olmadığı için bu ilçede kongre yapılmadı. Ş. Karaağaç ilçesinde ise 15 Ocak 2020 Çarşamba günü yapılacak.
Y. BADEMLİ’DE BAŞKAN MUSTAFA ŞENER
Partinin ilçe kongreleri çerçevesinde geçtiğimiz Cumartesi günü yani 11 Ocak 2019 tarihinde Y. Bademli İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Bu ilçede mevcut başkan Fatih Küçük görevi bıraktı. Bu nedenle ilçe başkanlığı görevi yapılan kongre ve seçimler neticesinde Mustafa Şener ve ekibi aldı.
KÜRKÇÜ; “KÜÇÜK BAŞKANA TEŞEKKÜR,
ŞENER BAŞKANA HAYIRLI OLSUN”
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; “Yenişarbademli Isparta’mızın hem güzel, bir o kadar da zorlu coğrafyalarından biri. İlçe kongremizi büyük bir birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Fatih Küçük Başkanıma ve yönetimine hizmetleri için teşekkür ederken, göreve seçilen Mustafa Şener Başkanıma ve yönetimine başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler: şener bademlidebaşkanmustafa chpy
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °