Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Merkez İlçe'ye adaylığını açıkladı/‘Isparta’nın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz’

CHP Merkez İlçe'ye adaylığını açıkladı/‘Isparta’nın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz’

SİYASET 4.12.2017 07:45:00 0
CHP Merkez İlçe
CHP Merkez İlçe Başkan adayı Kamil Cem Erdal,  Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için mahalle mahalle, ev ev dolaşacaklarını söyleyerek “insanlara dokunarak en önemlisi insanları dinleyerek bıkmadan usanmadan yapmak istediklerimizi halkımıza anlatacağız” dedi. Erdal açıklamasında “Isparta’nın mevcut sorunları ile ilgili konunun uzmanları ile birlikte tartışan çözüm önerileri ortaya koyan bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetim şeklini oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisinin 10 Aralıkta yapılacak merkez ilçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Kamil Cem Erdal neden aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıkladı. CHP merkez ilçe başkan adayı olan Kamil Cem Erdal, 1985 Isparta doğumlu olduğunu söyleyerek “evli, Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olup 6 senedir ticaretle uğraşmakta olan bir kardeşinizim” dedi.
CHP’nin mevcut il yönetiminde de eğitim sekreterliği görevini yürüten Erdal, “Siyasi geçmişimde Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe ve il yönetimlerinde bulundum. Bu yönetimlerde bulunduğum süreç içersinde nelerin eksik olduğunu, nelerin yapılmak istenip de yapılamadığını veya yarım kaldığını görme fırsatım oldu. Edinmiş olduğum tecrübeler neticesinde, partim içerisinden gördüğüm yoğun destek ve talep İle merkez ilçe başkanlığına adaylığımı koymaya karar verdim. Bu süreçte dinamik, aktif ve bilgili bir yönetim kadrosu oluşturduk. Bu ekiple birlikte 44 mahalle, 2 belde, 18 köy gezdik ve bu yerlerde bulunan üyelerimizle bir araya gelerek yapmış olduğumuz toplantılarda üyelerimizden çok olumlu tepkiler aldık” diye konuştu.
BASIN VE KİTLE ÖRGÜTLERİ İLE SIKI İLİŞKİ
Kongre hazırlık sürecindeki çalışmalarının kendilerini daha da hareketlendirdiğini ifade eden Cem Erdal “Oluşturduğumuz aday yönetim kadrosu ile birlikte iki aydır neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda en büyük eksiğimizin diyalog yetersizliği olduğunu tespit ettik. Örneğin; siz değerli basın mensuplarıyla yeterli iletişimin kurulmadığını gözlemledik. Bu nedenle sizlerle daha samimi bir ortamda bulunarak kendimizi izah etmeyi uygun gördük. Zira sizlerin önümüzdeki süreçte yapacağımız her türlü çalışma, plan, proje ve öngörülerde yapıcı eleştirilerinize ihtiyacımız olduğunu değerlendirmekteyiz. Sizlerle hedeflediğimiz bu diyalogu sivil toplum örgütleri ve derneklerle de kurup fikir alışverişinde bulunmayı amaçlamaktayız” dedi.
İNSANLARA DOKUNAN SİYASET
Isparta’nın mevcut sorunları ile ilgili konuları uzmanları ile birlikte tartışan çözüm önerileri ortaya koyan bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetim şeklini oluşturmak istediklerini söyleyen Erdal açıklamasında şunlara yer verdi. “Artık ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkarak siyasi çalışmalarımıza da süratle devam edeceğiz. Önümüzdeki 17 aylık çetin süreçte önceki dönemlerdeki çalışmalardan daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bu süreçte tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde mahalle mahalle, köy köy, ev ev, gezerek, insanlara dokunarak en önemlisi insanları dinleyerek bıkmadan usanmadan yapmak istediklerimizi halkımıza anlatacağız. Isparta halkının bizi anlayacağına ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara getireceklerine inancımız tamdır.”

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °