Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP Merkez İlçe’den İYİ Parti Merkez İlçe Yönetimine; Hayırlı Olsun ZİYARETİ

CHP Merkez İlçe’den İYİ Parti Merkez İlçe Yönetimine; Hayırlı Olsun ZİYARETİ

SİYASET 14.08.2020 06:57:00 0
CHP Merkez İlçe’den İYİ Parti Merkez İlçe Yönetimine; 
Hayırlı Olsun 
ZİYARETİ
CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve gelen İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular.
 
Bilindiği gibi İYİ Parti Merkez İlçe Kongresi 26 Temmuz 2020 Pazar günü gerçekleştirilmiş ve kongrede yapılan seçimler neticesinde M. Çağrı Yıldız başkanlığındaki yönetim seçimi kazanarak göreve getirilmişti.
CHP MERKEZ İLÇE’DEN İYİ PARTİ
MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNE ZİYARET
Bu doğrultuda, dün CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Recep Avcu da katıldı.
İNCEAYAN; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLERİZ”
Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İYİ Parti'nin geçtiğimiz günlerde yapılan kongresi sonrası oluşan başkan ve yeni yönetimini tebrik etmek, hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyareti yaptıklarını ve Millet ittifakının bir kanadını oluşturan İYİ Partili dostların yine bu çerçevesinde bayramlarını da kutladıklarını söyledi.
YILDIZ; “BU NAZİK ZİYARETİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen ve CHP’li misafirlerine ev sahipliği yapan Başkan Murat Çağrı Yıldız da kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi; “Her iki partinin ortak düşüncesi Milletimize hizmeti nasıl yapabilirizdir. O nedenle yapılan bu ziyareti ben şahsen çok önemsiyorum” dedi ve ziyaret için CHP İlçe Başkanı Erdal İnceayan’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişleriyle ve toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °