Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP Kıdemli İl Başkanı Vedat Şenol’dan partililere önemli uyarılar: Artık Bu huyunuzdan Vazgeçin!

CHP Kıdemli İl Başkanı Vedat Şenol’dan partililere önemli uyarılar: Artık Bu huyunuzdan Vazgeçin!

SİYASET 12.01.2020 17:56:00 0
CHP Kıdemli İl Başkanı Vedat Şenol’dan partililere önemli uyarılar: 
Artık 
Bu huyunuzdan 
Vazgeçin!
HABER: Yunus ÖZLER
CHP’nin en sevilen İl Başkanlarından olan eski İl Başkanı Vedat Şenol, partide artık bazı alışkanlıkların mutlak surette değişmesi gerektiğini belirterek; “Partimizin etkinliklerine katılın, umut biz olduğumuzu gösterin” dedi.

 
Cumhuriyet Halk Partisinde geçmiş dönemde İl Başkanlığı yapan ve partililer tarafından sevilen ve takdir edilen isim olan eski İl Başkanı Vedat Şenol, bugün Kültür Sarayında gerçekleştirilen CHP Merkez İlçe Bakanlığı 37. Olağan genel kuruluna katılarak bir konuşma yaptı.
ŞENOL; “SEÇİLEN İŞİNE BAKIYOR,
SEÇİLEMEYEN ORTADAN KAYBOLUYOR”
Başkan Şenol, konuşmasında partililere önemli uyarılarda bulundu ve bazı huylarından artık vazgeçmelerini istedi. Başkan Şenol kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Partimizde yıllardır olan şudur ki, kongrelerde seçilen yoluna devam ediyor, seçilemeyen ise bir kenara çekiliyor. Diğer bir deyişle seçilen çalışmasına başlıyor, seçilemeyen ortadan kayboluyor. Partililerimiz tüm enerjilerini kongrelerde harcıyor. Kongreden sonra büyük bir sessizlik. Artık, bu anlayışa bir son vermemiz gerekiyor. Dolayısıyla arkadaşlarımız seçilseler de seçilmeseler de hep birlikte hareket etmeli ve partide birlik ve beraberlik içinde çalışmalıdırlar.
“PARTİNİN
ETKİNLİKLERİNE KATILIN”
Partimizin bir diğer eksikliği de, yapılan toplantı, basın açıklaması, eylem ve benzeri etkinliklere katılım çok düşük kalıyor. 300 – 500 kişilik bir katılım göstererek ses getirmemiz gerekirken, 60’larda, 80’lerde kalıyoruz. Bunu mutlaka artırmamız lazım. Bu konuda yönetimlere önemli görevler düşüyor. Partililer olarak el ele, kol kola olmalıyız. Artık, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakmalıyız. Başka türlü iktidara yürümemeyiz. Partimizin merkez ilçede 1500 üyesi var ancak, bunların 300’ü aktif, diğerleri değil.
“UMUT CHP’DİR, UMUT BİZİZ”
Türkiye’de, Isparta’da derin bir ekonomik kriz yaşanıyor. Ekonomik durgunluk hat safhada. Piyasada para dönmüyor. Milletimiz umutsuz. İşte bu umutsuzluğun umudu biz olmalıyız. Böylesine kötü bir ortamda umut biziz demeliyiz” dedi.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °