Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Kadın Kolları Kongresi yapıldı; Yeni Başkan Pembe Görgeç

CHP Kadın Kolları Kongresi yapıldı; Yeni Başkan Pembe Görgeç

SİYASET 7.03.2020 22:25:00 0
CHP Kadın Kolları Kongresi yapıldı; 
Yeni Başkan Pembe Görgeç
CHP’de dün düzenlenen İl Kadın Kolları Kongresinde seçime tek liste ile giden Pembe Görgeç, Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi.
 
CHP KADIN KOLLARINDA
GÖRGEÇ DÖNEMİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kolları Kongresi hafta sonu CHP İl Merkezinde düzenlendi. Kongrede seçimlere liste ile giren Pembe Görgeç, İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.
KONGREDE KADIN
CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Yalım Halıcı, “İktidar yürüyüşümüzü başlattık. Şimdi bu yürüyüşü hızlandırarak devam ettiriyoruz. Kadınlar büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Kadına yönelik şiddet konusu ne yazık ki ülke gündeminden düşmüyor. Özgecan cinayetinin ardından 2 bine yakın kadınımız daha cinayete kurban gitti. Biliyoruz ki Türkiye düze çıkacaksa kadınlarımızla düze çıkacak. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
GÖRGEÇ; “KADINLARIMIZIN
YARINLARINDAN ENDİŞE EDİYORUZ”
CHP’nin çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç’te konuşmasında “En çok mağdur edilen kesim kadınlar. Çocuklarımızın geleceğinden, kadınlarımızın yarınlarından endişe ediyoruz. Bu kaygıları gidermek adına tüm kadınlarımızı onurlu ve örgütlü mücadelemize davet ediyorum” diye konuştu.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °