Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Siz Önce Kendinizi Sorgulayın!

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Siz Önce Kendinizi Sorgulayın!

SİYASET 24.11.2020 16:19:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Siz Önce
Kendinizi 
Sorgulayın!
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Ak Parti Kongresinde konuşan Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in sürekli CHP’yi eleştirerek demokrasiten dem vurduğunu belirterek; “Bize demokrasi dersi vermeye kakanlar, önce kendilerini sorgulasınlar. Ne kadar ‘demokratik’ bir kongre yaptıkları ortada” dedi.
 
Ak Parti Isparta İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazar günü Işıkkent Spor Salonunda yapıldı. Ancak, kongreden çok kongre sonunda yaşananlar gündeme damgasını vurdu.
ÖMER ÇELİK CHP İL
ÖRGÜTÜNÜ KIZDIRDI
Söz konusu kongreye katılan Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kongrede yaptığı konuşmada, demokrasi yönünde açıklamalarda bulunarak CHP’yi bu konuda sert dille eleştirdi. Bu eleştiri ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütünün sert tepkisine neden oldu.
HALICI; “ÇELİK’İN SÜREKLİ CHP’YE
SALDIRMASINI ESEFLE KINIYORUZ”  
Ak Partinin yaptığı kongrenin ve kongrede yaşananların kendi iç meseleleri olduğunu ifade eden CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; “Biz, kongreden çok kongreye katılan partinin sözcüsü Ömer Çelik’in konuşmaları ilgilendiriyor. Zira, kendisi yaklaşık 45 dakikalık konuşmasının tamamında CHP’yi hedef alan açıklamalar ve suçlamalarda bulunmuş.
“NE KADAR ‘DEMOKRATİK’ BİR
KONGRE YAPTIKLARI ORTADA”
Kendisine buradan şunu sormak istiyorum. Siz o kadar demokratik bir partiydiniz ve demokrasiyi sonuna kadar işleten bir partiydiniz de neden ikinci adaya tahammül gösteremediniz ve adaylığını reddettiniz? Bu da şunu gösteriyor ki, Bize demokrasi dersi vermeye kakanlar, önce kendilerini sorgulasınlar. Ne kadar ‘demokratik’ bir kongre yaptıkları ortada” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °