Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Isparta Eski İl Başkanı Vedat Şenol’dan Flaş Açıklama; Muharrem İnce’nin İstifasını Doğru Bulmuyorum!

CHP Isparta Eski İl Başkanı Vedat Şenol’dan Flaş Açıklama; Muharrem İnce’nin İstifasını Doğru Bulmuyorum!

SİYASET 24.02.2021 06:33:00 0
CHP Isparta Eski İl Başkanı Vedat Şenol’dan Flaş Açıklama; 
Muharrem İnce’nin
İstifasını Doğru 
Bulmuyorum!
CHP Isparta İl Örgütünde İl Bakanlığı da dahil olmak üzere partinin bir çok kademesinde görev yapmış olan eski İl Başkanlarından Vedat Şenol, partiden istifa ederek yeni parti kuracağı belirtilen Muharrem İnce’nin partiden istifa etmesini doğru bulmadığını söyledi.
 
VEDAT ŞENOL; ÖYLE BİR ŞEY YOK!
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Örgütünde uzun yıllar görev yapan ve şuanda da aktif üyeliği devam eden, parti içinde de Muharrem İnce’ye yakınlığı ile tanınan eski İl Başkanı Vedat Şenol, Muharrem İnce gibi CHP’den istifa edip, İnce’nin kuracağı yeni partinin İl Başkanı olup olmayacağı yönündeki soruya; “Hayır öyle bir şey yok.
“PARTİYİ BÖLMEYE ÇALIŞMASINI
YANLIŞ BULUYORUM”
Ben Muharrem beyi severim. Ancak, CHP’den ayrılmam. Sayın İnce’nin de partimizden ayrılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Zira, birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz. 19 yıldır iktidarda olan ve ülkeyi başta ekonomi olmak üzere tüm kesimleriyle kötü yöneten AKP’yi iktidardan indirmek için daha fazla çalışmamız gerektiği bir ortamda partiden istifa edip, partiyi bölme çabaları doğru bir hareket değildir” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °