Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; Aday adaylarından Senet aldım

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; Aday adaylarından Senet aldım

SİYASET 28.11.2019 07:16:00 0
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; 
Aday adaylarından 
Senet aldım
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
KÜRKÇÜ; “ADAY ADAYLARIMIZDAN
İMZALI SENET ALDIM”
Açıklamalarında ilginç çalışmalara da değinen Başkan Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi. Kürkçü açıklamasında; “Bilindiği gibi, hemen hemen her partide olduğu gibi bizim partimizde de yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımız çıktı. Yine her partide olduğu gibi bir aday adayı arkadaşımız aday gösterilmediği zaman partisine küser ve geriye çekilir. Oysa ben istiyorum ki, aday adayı olan arkadaşlarımız aday gösterilmeseler de partimizin birer neferidir ve seçimlere kadar canla başla çalışması normaldir. İşte bunu sağlama için yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımızdan seçimlere kadar çalışacaklarına dair imzalı senet taahhüdü aldım. Bunun da partimiz adına yararını gördüğümüzü söyleyebilirim” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °