Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP Depremin Merkez Üssünde; Yakaören Köyünü Ziyaret Ettiler

CHP Depremin Merkez Üssünde; Yakaören Köyünü Ziyaret Ettiler

SİYASET 27.02.2020 13:35:00 0
CHP Depremin Merkez Üssünde;
Yakaören 
Köyünü 
Ziyaret 
Ettiler
Isparta'da dün akşam 22:20'de meydana gelen 3,0 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP İl ve Merkez İlçe Yönetimi depremin merkez üssü olan Yakaören Köyü'nü ziyaret ederek, köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan beraberindeki heyetle birlikte Yakaören Köyü'ne giderek köy sakinleri ile buluştu.
 
Yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmamasının teselli edici olduğunu kaydeden İl Başkanı Halıcı, "Öncelikle Yakaören Köyü'ne ve Isparta'ya geçmiş olsun diyoruz. Sevindirici olan şey can ve mal kaybı yaşanmamış olmasıdır. Elazığ ve Van'da yaşadığımız acılar hala yüreğimizde. Türkiye'nin bu durumdan ders çıkarması gerekiyor. Bizleri yönetme iddiasında olanların kar ve rant hırslarını bir kenara bırakıp yurttaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak zorunda olduklarını anlaması gerekiyor. Ama, ne acıdır ki hep aynı noktadayız. Hemen hepimiz birbirimize soruyoruz 'Depreme hazır mıyız?' ve yine cevabını birbirimize veriyoruz; 'hazır değiliz'

 
Bugün sizlerle birlikte olmak istedik; millet olarak top yekun aynı kaderi paylaşıyoruz. Tekrar geçmiş dileklerimizi iletiyor ve her koşulda Yakaören sakinleriyle birlikte olacağımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Yakaören'lilerle Köy kahvesinde uzun süre sohbet eden İl Başkanı Yalım Halıcı, Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve beraberindeki heyet köylülerin genel sorunlarını da dinleyerek gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °