Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP’de Vedat Şenol Sesleri…

CHP’de Vedat Şenol Sesleri…

SİYASET 31.10.2019 10:09:00 0
CHP’de 
Vedat Şenol 
Sesleri…
Partide başlayan seçim süreci devam ederken, İl Başkanlığı konusunda eski İl Başkanlarında olan ve döneminde başarılı bir yönetim gösteren Vedat Şenol ismi ağırlık kazanmaya başladı.
 
CHP’de kongre süreci başladı ve devam ediyor. 21 Ekim tarihinde tüm İlçe Başkanlıklarında üye listeleri askıya çıkarıldı. Listeler 6 günlük izleme ve bekleme sürecinin ardından 27 Ekim’de askıdan indirildi. Buna karşın itiraz süreci iki gün daha devam etti ve eğer varsa üye listelerine itiraz başvuruları da 29 Ekim akşamı saat 18.00’a kadar devam etti.
Partide listelerin kesinleşmesinden sonra 8 Kasım tarihinden itibaren delege seçimleri başlayacak. Partililer delegeleri belirlemek için iki oyu tek sandıkta kullanacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nde üyeler ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyecek olan kongre delegelerini bu seçimde belirleyecek.
AHMET KÜRKÇÜ ADAY DEĞİL
Bilindiği gibi, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada önümüzdeki aylarda yapacakları il kongresinde tekrar il başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı.
CHP’DE VEDAT ŞENOL SESLERİ...
Mevcut İl Başkanı Ahmet Kürkçü’nün aday olmayacağın açıklamasının ardından partide ‘İl Başkanı Kim olacak?’ sorusuna cevap aranmaya başlandı. Bu doğrultuda, eski İl Başkanı olan ve döneminde partiyi aktif bir hale getirerek gerek il gerek ülke gündeminde tutan Vedat Şenol’un ismi partide ön plana çıkmaya başladı. Kongrede, kaç il başkanı adayı olursa olsun teke düşürüleceğinin açıklanmasının ardından partililer, il başkanlığı konusunda Vedat Şenol ismi üzerinde bir araya gelecekleri öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler: şenolsesleri chpdevedat
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °