Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP’de 11 aday adayı başvuru yaptı

CHP’de 11 aday adayı başvuru yaptı

SİYASET 9.05.2018 10:24:00 0
CHP’de 11 aday adayı başvuru yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sona ererken, Isparta’dan TBMM’ye vekil olarak gidebilmek için 11 kişi başvuru yaptı. Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı görevinden aday adaylığı için istifa eden İzzet Beydoğan başvuruda bulunmadı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) 27 dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları önceki gün sona erdi. 10 bin TL başvuru ücreti ve bin TL dosya masrafını yatıran aday adayları resmi başvurularını yaptı. Isparta milletvekilliği için CHP’de 11 aday adayı başvurdu.
BEYDOĞAN BAŞVURMADI
Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı görevinden aday adaylığı için istifa eden İzzet Beydoğan, resmi başvuru yapan 11 kişi arasında yer almadı. Beydoğan bu durumla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.
SPONSOR BULAMADI
Öte yandan aday adaylığı için parti binasında açıklama yapan ancak başvuru ücretinin fazla olması nedeniyle sponsor aradığını belirten Emekli eğitimci Zühtü Altıntaş da resmi başvurusunu yapmadı.
İŞTE CHP’NİN 11 ADAY ADAYI
Mevcut Milletvekili İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk, Vedat Şenol, Ahmet Tunçbilek, Ali Özboyacı, Eyüp Ersoy, Güner Akça, Mustafa Ceyhan, Ramazan Gül, Zafer Sağlam, Mehmet Büyüktuncer.GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °