Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Adayı Ceyhan izdivaça el attı: Herkesi evlendirecek

CHP Adayı Ceyhan izdivaça el attı

SİYASET 10.06.2018 16:51:00 0
CHP Adayı Ceyhan izdivaça el attı: Herkesi evlendirecek
CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, sosyal medya hesabında başlattığı "Çay Molası" programı ile Gelendost Yaka Köyü'ne müjde verdi.
Yaka'yı çok sevdiğini belirten Ceyhan, "24 Haziran'da 2 milletvekili ile Yaka'ya geleceğiz" dedi. Ceyhan, gençlere de bir söz vererek "Hepinizi evlendireceğim, sizin mutlu olmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, "Yakayı çok seviyorum. Yaka ile ilgili önemli bilgileri paylaşacağım. Şu şebeke sularını çamur gibi akmaktan kurtaracağız. Bunlar bize oy verdiğiniz için hizmet getirmiyorlar biliyorum. Geçmiş 16 senin hizmetini biz en kısa zamanda getireceğiz. Heyelan bölgesini engelleyeceğiz. Yaka'da seracılığı da geliştireceğiz. Sizin elmadan para kazanmadığınızı biliyorum. Bahçedeki yaptığınız masraflarınızı çıkarmadığınızı biliyorum. Çünkü 16 senedir elmanın fiyatı artmadı. 70 kuruşluk elma oldu 1 TL. Satsanız da para etmiyor" dedi.

Muharrem İnce mitinginde Yakalıların açtıkları "Belediye Olmak İstiyoruz" panklartını hatırlatan Ceyhan, "Benim Yaka'da çok sevdiğim arkadaşlarım var. Hepsini çok seviyorum çok selam söylüyorum. Muharrem İnçe mitinginde belediye olmak istiyoruz pankartını da çok iyi biliyor. Yaka'ya belediyeye tekrar getireceğiz. Yaka'da 16 yıldır alamadığımız hizmetleri belediye ile birlikte getireceğiz. Gelendost Yaka'nın kavunlarını bütün Türkiye'ye meşhur edeceğiz" diye konuştu.

Ceyhan, gençlere seslendiği konuşmasında "Yaka'da gençlerin hepsini evlendireceğim. En güvendiğim yer Yaka'dır. CHP'yi iktidara getirmenizi bekliyorum. 2 Milletvekili ile ilk geleceğim yer Yaka olacak" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °