Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ceyhan’dan Hodri Meydan

Ceyhan’dan Hodri Meydan

SİYASET 22.05.2018 20:59:00 0
Ceyhan’dan Hodri Meydan
CHP 1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, AK Parti Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’e ‘hodri meydan’ diyerek, birlikte basının karşısına çıkma teklifinde bulundu. 24 Haziran seçimlerinde Isparta’da birinci partinin CHP olacağını belirten Ceyhan, hedeflerinin en az 100 bin oy olduğunu vurguladı.
                       
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Isparta 1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’e ‘hodri meydan’ diyen Ceyhan, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Isparta’da birinci parti olacağını ileri sürdü.
ISPARTA’DA AK PARTİ ARTIK SOKAKLARA ÇIKAMAYACAK
Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bir devlet olduğunu belirten Mustafa Ceyhan, “Bu sonsuza kadar böyle devam edecektir. Herkesten çok, hepsinden daha iyi biz yapacağız.  Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk’ün askerleri olarak milletimiz için mücadeleye devam edeceğiz. Ispartalı arkadaşlarıma şunu söylüyorum; hazırlanın, Isparta’dan başlayarak Türkiye’de iktidar değişikliğine tanık olacaksınız. Size burada söz veriyorum. Isparta’da CHP 1021 sandıkta birinci parti olarak en az 100 bin oy alarak 24 Haziran seçiminin galibi olacaktır. Isparta’da artık CHP’li 2 tane Cumhuriyetçi, Atatürkçü milletvekili olacak. Buna inanıyoruz. Buna Ispartalı hemşerilerimizi de inandıracağız. Çünkü Ispartalılar bu zulme, bu zalimlere, bu hırsızlara artık durun, yeter diyecek. Esnaflar kepenklerini siftah etmeden kapatıyor, iş adamları bankalardaki borçlarını ödeyemiyor, emekliler torunlarına hediye alamaz halde, memurumuz evine ekmek götüremez iken Isparta’da AK Parti artık oy alamayacak. Isparta’da AK Parti artık sokaklara çıkamayacak” dedi.
16 YILDIR NE DEDİLERSE BECEREMEDİLER
Aday adaylığı dilekçesiniverdiği ilk günden beri dua ettiğini dile getiren Ceyhan, “Allah’ım ne olur Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’i AK Parti milletvekili adayı yap diye dua ettim. Çünkü bunlara sokakları dar edeceğim, bunları köylere sokturmayacağım. Çünkü bunlar 16 yıldır ne dedilerse yapamadılar, 16 yıldır ne dedilerse beceremediler.Isparta Dereboğazı yolunu her seçimde bitireceğiz diyorlar, hani bitirdiniz mi? Isparta’da ne söz verdiniz de yaptınız? Eğirdir önseçiminde iddia koydum; milletvekili olursam ilk icraatım Isparta’da 2.üniversite kurulması için dilekçe vereceğim dedim. Tarihteki ilk cümle benimdir. Eğirdir Üniversitesi olacak dedim. 2.üniversiteyi kuramadılar, mevcut üniversiteyi yumurtlattılar. Biz yumurtlamış üniversite istemiyoruz, harbi harbi ikinci üniversite istiyoruz. Biz iktidara geldiğimizde bunların yaptığı gibi yumurtlamış üniversite kurmayacağız. Dört dörtlük sıfırdan kurularak kadrosu ve öğretim üyeleriyle yeni üniversite kuracağız. Öğrenciler, öğretim üyeleri, esnaf bundan memnun değil. Sen ne yaptın bu cepten aldın diğer cebe aktardın. Bu mu kurduğun üniversite?” şeklinde konuştu.
ÇIKIN MUSTAFA CEYHAN’IN KARŞISINA
CHP Milletvekili Adayı Ceyhan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Haydi hodri meydan. Ey Recep Özel ey Süreyya Sadi Bilgiç çıkın Mustafa Ceyhan’ın karşısına. Isparta’da 203 köye gideceğim. Seçim çalışmalarıma her gün sabah namazını ayrı bir camide kılarak başlayacağım, iftarı başka yerde sahuru başka yerde yapacağım. Biz artık iktidara geliyoruz, korkaklar çekilsin, cahiller çekilsin hele hırsızlar bizden kaçsın.
EY ISPARTALILAR SİZE YAKIŞANLAR SİZİ YÖNETSİN
Ey Ispartalılar layık olan yönetileceksiniz, ey Ispartalılar size yakışanlar sizi yönetsin. Buradan çıkıyorlar Ankara’da bunları kimse tanımıyor. 16 yıldır milletvekilisin ama bakan olamayacaksın. Demek ki sende o kabiliyet yok, genel başkanın seni bakan bile yapmadı. Bize kabiliyetli, liyakatli insanlar lazım. Biz Isparta’yı en güzel şekilde temsil ederiz. Bundan sonra Isparta dediğimiz zaman akan sular duracak. Isparta’dan 7 sadrazam çıkmış. Başta Sayın Süleyman Demirel. Ey Tayyip Erdoğan, ey AK Partililer siz sayın Demirel’i Isparta meydanında yuhalatmadınız mı? Hangi ahlakla gelip de Demirel’e laf ediyorsunuz. Demirelcilik size mi kaldı, Doğru Yol’un  yaptığı hizmetleri savunmak size mi kaldı? Ey AK Partililer artık Cumhuriyet de bizim, Atatürk de bizim, Demokrat’ta bizim, İnönü de bizim, Demirel de bizim, Türkiye için taş üstüne taş koymuş herkes bizim. Siz çok istiyorsanız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ınızı alıp nereye istiyorsanız götürün.
ISPARTA’NIN KADINLARI ISPARTA’YI VE TÜRKİYE’Yİ YÖNETECEKTİR
Seçim kampanyasında 11 arkadaşınızdan biriyim. 2015 seçimlerinde ön seçime girmiştim. Verdiğiniz vazife ile görevimi yapmıştım. Sayın genel başkanım bu vazifeyi uygun görmüş. Diğer arkadaşlarım her biri en az benim kadar bu ülkenin sevdasına inanmış, Cumhuriyetçi, vatansever, demokrat insanlardır. Ama bu vazife bana verildiğine göre vardır bir bildikleri. Çünkü partimiz 7 anket yapmış, STK’larla toplantılar ve kendine göre araştırmalar yapmış. Bu vazifeyi bugünkü şartlarda benim gibi meziyete sahip bir arkadaşa vermiş. Bu bayrağı İrfan ağabeyimden aldım. Isparta’nın ve Türkiye’nin en dürüst en temiz milletvekiliydi. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisi başımızın tacıdır. Ondan bir genç olarak bayrağı ben aldım ben de bir gence vereceğim. Biz makam sevdalısı değiliz. Keşke bu seçimde bir hanımefendi bizimle aday olsaydı. Bunun bundan sonra sonuna kadar yanındayım. Ispartalı kadınların eli güçlüdür, dili güçlüdür. Isparta’nın kadınları Isparta’yı ve Türkiye’yi yönetecektir. Buna inanıyorum.
ANKARA VE İSTANBUL’DA 7 OFİS BİZE PROJE ÜRETİYOR
Ekonomi çok kötü, dolar 4,60-4,70. Faizler her gün yükseliyor. Ankara ve İstanbul’da 7 ofis bize proje üretiyor. Kalın kalın dosyalarım hazır. Bunları sokağa bile çıkarttırmayacağım. Isparta’da ve Türkiye’de ne halt yediler bunları anlatacağım. Bunlar ekonomiyi yerle bir ettikleri için Mart’taki yerel seçimi Kasım’da yapacaklar. Şimdiden söylüyorum bu seçimi aldığımız gibi Kasım’da Isparta’daki tüm belediyeleri biz alacağız. Ispartalı kadınlarımıza ve genç kızlarımıza söylüyorum; içinizden birisi Isparta Belediye Başkanı adayımız olsun. Ben her zaman kadınlara güveniyorum. Bu seçimde 100 bin oyu sizlerle alacağım.
EL ELE VEREREK ISPARTA’DA CHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
Isparta’da okuyan gençler bizim gençlerimizdir. Onların problemlerini çözeceğiz. Kimsenin etnik ve milliyet yapısıyla ilgili değiliz. Türk bayrağının altında olan herkes kardeşimiz. O gençlerimizle beraber mücadele edip, 24 Haziran’da Isparta’da oy kullanmalarını sağlayacağız. Kullanmazlarsa 100 bin hedefine zor ulaşırız, yine ulaşırız ama zor olur. El ele vererek Isparta’da CHP’yi birinci parti yapacağıma söz veriyorum. 203 köye gideceğim, gece gündüz gezeceğim. 24 Haziran’da şu kapıda davul zurna çalar hale getireceğim. Şu seçimden sonra biz göbek atacağız onlar yas tutacak.”

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °