Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bütün belediyeleri alacağımıza inanıyoruz

Bütün belediyeleri alacağımıza inanıyoruz

SİYASET 28.12.2018 08:25:00 0
Bütün belediyeleri alacağımıza inanıyoruz
İlçe ve belde belediye başkan adaylarını yakın zamanda açıklayacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “31 Mart’ta inşallah Isparta’nın tamamında belediyeleri alacağımıza inanıyoruz. Ona göre çalışacağız” diye konuştu.
 
Partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Her zaman söylediğimiz gibi biz ülke olarak, millet olarak büyük medeniyet yolculuğa çıkmış bir milletiz. Ülke olarak, millet olarak, devlet olarak emin adımlarla kararlı bir şekilde bu ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Ülkemiz bu yolda hıza ilerlerken, Isparta’mız bunun gerisinde kalamaz. Büyük medeniyet, gelişmiş nesiller gelişmiş şehirler ister. Tamda 31 Mart 2019 seçimlerine giderken, il merkezinde Şükrü başkanla, ilçe merkezlerinde çok yakında açıklayacağımız adaylarımızla, belde merkezlerindeki başkan adaylarımızla büyük medeniyet yolunda Isparta olarak üzerimize düşeni gerektiği gibi yapacağımıza inancımız tamdır” dedi.
ISPARTA’MIZIN TARİHİNDEKİ EN ÖNEMLİ
HİZMETLERDEN BİRİ ŞEHİR HASTANESİDİR
Zabun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün sayın bakanımızı Isparta’da ağırladık. Teşkilatımızla bir araya geldi. Isparta’mızın tarihindeki en önemli hizmetlerden biri şehir hastanesidir. Türkiye’nin üçüncü şehir hastanesinin ilimize kazandırılmasında sayın bakanımızın emeği, katkısı çok büyüktür. Bundan dolayı Ispartalı hemşerilerimiz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.
KENDİMİZİ HİÇBİR ZAMAN BİR BAŞKASINA GÖRE DEĞERLENDİRMİYORUZ
Dinamik bir teşkilat yapısına sahibiz. Teşkilatımızdaki bu dinamik yapıya başka hiçbir parti sahip değil. Ama biz kendimizi hiçbir zaman bir başkasına göre değerlendirmiyoruz. Biz tamamen bu büyük davanın neferleri, olarak yan yana gelmiş bir ruhun etrafında buluşmuş neferleriz. 31 Mart’ta inşallah Isparta’nın tamamında belediyeleri alacağımıza inanıyoruz. Ona göre çalışacağız.”

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °