Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bu makam Isparta’nın makamı

Bu makam Isparta’nın makamı

SİYASET 1.03.2019 16:39:00 0
Bu makam Isparta’nın makamı
TBMM Başkanvekili, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç dün Isparta’da törenle karşılandı. Belediye İşhanı önünde vatandaşlara ve partililere seslenen Bilgiç, “Nasıl plan ve bütçe komisyonu her zaman Isparta’nın bir makamı olduysa, meclis başkanvekilliği de Isparta’nın makamı olmaya devam edecektir” dedi.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanvekilliğine getirilen AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Isparta’ya geldi. Süleyman Demirel Havalimanı’nda Vali Ömer Seymenoğlu tarafından karşılanan Bilgiç’e yol boyunca sevgi gösterisinde bulunuldu. Bilgiç’i karşılamada İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da yer aldı.
Şehirde ilk olarak Isparta Valiliği’ni ziyaret eden Bilgiç, burada il protokolü tarafından karşılandı. Vali Özel Defterini imzalayan Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bilgiç, daha sonra kendisini Belediye İşhanı önünde bekleyen partililer ve vatandaşlara hitap etti.
BAŞDEĞİRMEN: ÇOK MUTLU BİR GÜNÜMÜZ
Burada ilk olarak kürsüye gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, çok mutlu bir gün olduğunu ifade ederek, “Son yıllarda en önemli yerlerde hizmet veren sayın milletvekilimiz plan ve bütçe komisyon başkanlığından daha da ileriye gelerek bugünde karşımızda meclis başkanvekili olarak huzurlarımızda. Burada şunu görmemiz lazım; bundan sonra memleketimizin özlediği iktidar yönetimini, iktidar belediyesini güçlü şekilde Ankara’dan Isparta’dan, Türkiye’nin her yerinden bize hitap ederek, destek olacak. Isparta’mızı daha ileriye götürmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Isparta’da değişimi siz yapacaksınız değişimi hep birlikte yapacağız. Isparta’mızı geliştireceğiz” dedi.
ZABUN: AĞABEYİMİZ ARTIK BAŞKANVEKİLİ
AK Parti İL Başkanı Osman Zabun da Isparta açısından son derece önemli bir gün olduğunu dile getirdi. Zabun, “Uzun yıllar TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı yapan ağabeyimiz, milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, artık TBMM Başkanvekili. Hem kendisine hem de Isparta’mıza hayırlı olsun diyorum. Bu görev her şeyden önce Isparta’ya ait diye düşünüyorum. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde merkez belediyemizi Şükrü Başdeğirmen’le, 12 ilçe belediyemizi ve 9 belde belediyemizi sizin desteklerinizle almak suretiyle büyük bir başarıya imza atacağız diyorum” şeklinde konuştu.  
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de 12 yıldır Isparta’ya büyük hizmetler verdiğini ifade ederek, “Sizlerin 12 yıldır vermiş olduğunuz büyük destek, göstermiş olduğunuz ilgi ve sevginin neticesinde bizler de hakikaten memleketimiz, milletimiz, Isparta’mız ve bütün ülkemiz için Ankara’da canımızı dişimize taktık, var gücümüzle çalıştık, elimizden gelen her şeyin en iyisini ortaya koymaya çalıştık. 12 yıllık plan bütçe komisyon üyeliği ve başkanlığı sürecinde sizlerle birlikte Ankara’da iyi işlere imza attık. Bugün de sayın cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın takdirleri, parti grubumuzun ve TBMM’nin takdirleriyle de Isparta’mıza Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği makamını getirmiş olduk. Bu makam benim makamım değil. Nasıl plan ve bütçe komisyonu her zaman Isparta’nın bir makamı olmuştur, meclis başkanvekilliği de Isparta’nın makamı olmaya devam edecektir. Bizim açımızdan değişen bir şey yok. Siyasi gücümüzün ve etkinliğimizin biraz daha arttığını söyleyebilirim. Gerçekten son derece önemli ve onurlu bir makam. Yeni hükümet sistemi içerisinde birinci başkanvekilliği Isparta’dadır. Sizlere hayırlı ve uğurlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah hayırlı hizmetler vermeyi bize nasip etsin” dedi.
AK PARTİ’Yİ YERELDE DE İKTİDARA TAŞIMAMIZ GEREKİYOR
31 Mart’ta önemli bir seçim olduğunu belirten Bilgiç, “Önümüzde sandık var. Bizim mutlak surette milletimizin birliğine, beraberliğine, devletimizin bekasını, vatana, ezana ve bayrağa sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için önümüzdeki 30 gün gecemizi gündüzümüze katarak, bir günü 24 saat yaşayarak, omuz omuza, gönül gönüle AK Parti’yi yerelde de mutlak suretle iktidara taşımamız gerekiyor” diye konuştu.
 
 

Anahtar Kelimeler: makamı ıspartanın makam
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °