Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu Isparta ittifakı olacak

Bu Isparta ittifakı olacak

SİYASET 4.12.2018 12:54:00 0
Bu Isparta ittifakı olacak
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, mecliste Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’yla birlikte düzenlediği basın toplantısında CHP-İYİ Parti ittifakına ilişkin de değerlendirmede bulundu.
“Bugün mutlu günümüz, bayram günümüz” diyen Aylin Cesur, “Neden bayram günümüz? Sayın genel başkanımız Meral Akşener, grup toplantısında güzel bir kararı açıkladı. Baro Başkanıkmız Gökmen Gökmenoğlu Belediye Başkan adayımız. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Isparta halkına bugün çok güzel bir haber veriyoruz. Artık Isparta’da hakkıni hukukun yanında ömrünü adalet davasına adamış, uzun zamandır baro başkanlığını yapan, herkesin takdirini kazanmış, sadece Isparta’ya değil, tüm Türkiye’ye nam salmış, temizliği, berraklığı, adalet anlayışıyla, insan ilişkileriyle pırıl pırıl bir belediye başkan adayımız var. Çok mutlu ve gururluyum. Isparta halkının desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum. Burada Isparta halkına ne söz verdiysek tuttuk ve tutmaya da söz vereceğiz. Şeffaf ve pırıl pırıl bir vizyon anlayışıyla hizmet etmek için, sıkıntılarınıza çare bulmak için, Isparta’yı eski günlerindeki huzurlu ve barış dolu günlere kavuşturmak için biz varız. Bu bir İYİ Parti hareketidir. İYİ Parti hareketi daha iyi demokrasiyi, daha iyi hizmeti ve daha iyi ne varsa onu hedefleyen bir hareket” şeklinde konuştu.
SAYIN GÖKMENOĞLU BİRÇOK PARTİNİN DESTEKLEYEBİLECEĞİ BİR İSİM
Bir gazetecinin İYİ Parti-CHP ittifakıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Cesur, “Bu Isparta ittifakı olacak. Genel merkez nezdinde görüşmeler devam ediyor. Genel merkezin açıklayacağı doğrultuda işbirliğine gidecek olursak Isparta için işbirliği içinde olacağız. Sayın Gökmenoğlu birçok partinin destekleyebileceği bir isim. Bunun resmiyetten sonra açıklanmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Daha önce başka partilere oy veren vatandaşlarımız bir arayış içerisindeler. Vatandaşlarımız çok mağdur ve yalnız bırakılmış, gerek belediyecilik gerekse diğer hizmetler anlamında. Türkiye’de adaletin, hukukun, liyakatın teslim edilmediği hiçbir yer de ne ekonomik ne de diğer alanlarda özgürlük oluyor. İşte Gökmen Gökmenoğlu, bu ittifakın adayıdır. Isparta’da bunun tesir edilmesinin adayıdır. Önümüzdeki günlerde öyle bir ekiple gelecek ki bu ittifak doğal olarak oluşacak” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: olacak ittifakı ısparta
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °