Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

'Bu gidişatın böyle gitmeyeceğin anlatacağız'

'Bu gidişatın böyle gitmeyeceğin anlatacağız'

SİYASET 17.01.2017 06:09:00 0
Saadet Partisi’nin Olağan İl Kongresi’nde tek aday olan Cevat Gençay, başkanlığa seçildi.  Bundan sonra yapacakları hakkında bilgi veren Gençay, kimseyi kutuplaştırmadan güzel bir siyaset yapacaklarını belirtti.
Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı 6’ncı İl kongresi 15 Ocak 2017 Pazar günü saat 13:30 da yapılan kongre ile gerçekleştirildi. Kongre Yeni Sanayi sitesi Polis karakolu yanında bulunan Alyans düğün salonunda yapıldı. Kongrede bulunan Genel Merkez Hatiplerinden Ramazan DÜZEN ve Mehteran gösterileriyle kongreye katılım yapan il delegeleri ve partililer büyük bir coşku yaşadı. Kongreye MHP İl Başkanı İsa Yalçın da katıldı.
MEHTERAN HAYRAN BIRAKTI
Kongreye ilk önce Saadet Partisi İl Gençlik kollarının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisiyle başlandı. Sinevizyonda geçmiş İl başkanlığı dönemlerinde yapılmış olan tüm çalışmaların ve aksiyonların görsel olarak orada bulunan misafirler ile geçmişe bir nostalji gezinti yaparak  hatıralar canlandırıldı. Sinevizyon gösterisinden sonra Mehteran yapmış olduğu ezgi ilahi ve marşlar ile misafirlerin manevi anlamda coşkusuna sebep oldu. 
Kongre divan heyetinin oluşturulması için verilen teklif neticesinde kongre divan başkanı ve yardımcıları oluşturuldu. Kongre divan başkanlığına Genel Merkezden Selim Sayit Terzioğlu, yardımcısı Hasan Güldal katipliğe Yaşar Gürtoklu ve Hasan Aksoy getirildi. Genel Merkez Hatiplerinden Ramazan Düzen’in yapmış olduğu siyasi konuşmalardan sonra seçimlere geçildi.
 ‘BU GÖREVİ SEN ALACAKSIN’ DEDİLER
Başkan seçildikten sonra kongreyi ve sonraki süreçte yapılacak çalışmaları anlatan Gençay, “30 Ekim’den sonra büyük kongremizi gerçekleştirmiştik, şuan ki süreçte il kongrelerimiz devam ediyor. Isparta’da da 6.olağan kongremizi yaptık. Isparta’da yapılan istişareler neticesinde, Ankara’nın değerlendirmesiyle bize ‘bu görevi sen alacaksın’ dediler. Görevi aldık. Isparta’da Saadet Partisi’nin çalışmalarına hızla devam edeceğiz” dedi.
GİDİŞATIN BÖYLE GİTMEYECEĞİNİ, BU DÜZENİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATACAĞIZ
Nasıl bir çalışma sistemi belirleyecekleri konusunda da bilgi veren Gençay, “Çalışma sistemimizde asla ayrımcılık, bölücülük ve işbirliği yapmayacağız. Bütün insanlarımızı kucaklayacağız ve kimseyi kutuplaştırmadan güzel bir siyaset yapacağız. inşallah her filmin sonu olduğu gibi bu filminde sonu olur. Çünkü Isparta’da, Türkiye’de milletimizin gideceği tek yer milli görüştür. Biz önceleri göreve geldiğimizde esnafımızın, sanayicimizin ve insanımızın yüzü güldü. Yine gülecek inşallah. Biz sağlam olarak çalışacağız ve millete derdimizi anlatacağız. Bu gidişatın böyle gitmeyeceğini, bu düzenin değişmesi gerektiğini anlatacağız. Zaten insanımız bize yakın” diye konuştu.
Seçimlere tek liste halinde gidildi. Listede ki isimler ise şu şekilde sıralandı.
İl başkanı Cevat Gençay, Adem Oflaz, Yaşar Gürtoklu, Abdulbaki Özyurt, İsmail Gençay, Nebi Yollu, Muhammed Mol, Ömer Özparmak, Bora Baygın, Ahmet Özsoy, Murat Oktay, Durmuş Ali Okur, Yusuf Tetik, Süleyman Cantay, Savaş Akpınar, Ali Soyçiçek, Recep Mol, Yasin Çetin, Bilal Sirke, Yakup Nazmi Kimer, Celal Demiralay, Fevzi Kökçüoğlu, Ali Rıza Akın, İbrahim Ateş, Mücahit Erzurumlu, İsmail Demirtaş, Bilal Kabayel, Bekir Yılmaz, İbrahim Uğur Demiralay, İbrahim Özbakır.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °