Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bizim ittifakımız Isparta'yla

Bizim ittifakımız Isparta'yla

SİYASET 13.10.2018 10:04:00 0
Bizim ittifakımız Isparta
MHP İl Başkanı Nail Bayram, MHP’nin ittifakı milletle yaptığını 15 senedir Isparta ile ittifak içinde olduklarını söyledi. Bayram, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingde ki ifadelerinden ‘ittifak var veya yok sonucu çıkmaz’ dedi.    

Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin'in de katılımıyla basın toplantısı düzenleyen  MHP İl Başkanı Nail Bayram, ittifakla ilgili soruya şu yanıtı verdi:
“AK Parti  Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız ile  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bir ittifak girişiminde bulundular. Bu girişimde önce ülkem ve sonra partim diyerek hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı’da başlayan bir harekettir. Bu ittifak Cumhur ittifakı ile devam etmiştir. Son dönemde genel başkan yardımcılarının ittifak konusunda görüşmeleri var. Her iki genel başkanın bu konuda söylediği bir şey yok şu anda.  Mecliste kendi aralarında görüşmeler sürüyor. Ama biz MHP olarak önce ülkem sonra partim diyen bir hareketin mensuplarıyız. Isparta’da da önce Isparta sonra partim diyoruz. Her iki genel başkanımızın açıklamaları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İttifak yokmuşçasına tüm Isparta genelinde MHP’nin şanlı bayrağını yeniden kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dün Cumhurbaşkanımız Isparta’ya geldi. Mitingde halka açıklama yaptı. Sayın Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanıdır. Oraya toplanana arkadaşlar da kendi tabanıdır. Sayın Cumhurbaşkanın açıklamasından benim anladığım AK Parti’nin Isparta’da yüzde 46 oy aldığını, ittifakın yüzde 63lere dayandığını ittifakla birlikte çoğaldığını ve belediyelere talip olduğunu söyledi. Buradan ittifak var veya yok sonucu çıkmaz.  Biz ittifak yokmuşçasına çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Merkezde MHP kadrolarıyla merkez belediyede olduğu gibi tüm ilçelere talibiz. Biz ittifakı milletle yaptık. 15 senedir de  Isparta ile ittifak içindeyiz.  Belediye başkanlarımızın çalışmalarını Isparta halkı yakından takip ediyor. Bu teveccühtür. İddiayla olmaz. Siyaset inat değil inanmışların işidir.  Halk da bize inandıysa 31 Mart seçimlerinde 22 belediyeye talibiz”
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °