Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar

Birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar

SİYASET 28.06.2018 07:25:00 0
Birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar
AK Parti İl, Merkez İlçe, Gençlik Kolları yöneticileri ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’ne ziyarette bulundu. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, birlikteliğin pazara kadar değil mezara kadar olduğunun altını çizerken, MHP İl Başkanı İsa Yalçın da “İki siyasi partinin Türkiye’nin gelişmesine yeni dönemde ne kadar katkı sağlayacağını göstermek anlamında ülkemizde yeni örnek bir davranışa imza atmak istiyoruz” dedi.
 
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü ve yönetim kadroları ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın’ı ziyaret etti. Ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, MHP Isparta Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Zübeyde Turhan da hazır bulundu. Ziyaret kapsamında Osman Zabun, İsa Yalçın’a çiçek ve çikolata takdim etti.
YALÇIN: BU ZİYARETİN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Ziyaretten dolayı AK Partililere teşekkür eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Cumhur ittifakı sürecini idare eden en iyi illerden birisi olarak öncelikle AK Parti il başkanımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı seçim için doğan, seçimden daha çok oy almak için ortaya çıkan bir proje değil. Türk milletinin bekası, bin yıllık Türklük şuuru ve Cumhuriyetin temel değerleri ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değerleri için kurulmuş ve 24 Haziran’dan sonra başarıya ulaşmış bir seçim programıydı. Bu süreçte bir parti içerisinde bile yaşanabilecek sıkıntıları yaşatmayan özellikle AK Parti’ye teşekkür ediyorum. Bu işe inanmış insanlar olarak bir görev değil, gönül bağıyla inandığımızı ifade etmiştik. Bu gönül bağı 24 Haziran’da bitmeyecek, 24 Haziran sabahıyla da hizmetlerimizle devam edecek demiştik. İki siyasi partinin Türkiye’ye neler yapabileceğin, Türkiye’nin gelişmesine yeni dönemde ne kadar katkı sağlayacağını göstermek anlamında ülkemizde yeni örnek bir davranışa imza atmak istiyoruz. Bunun için bu ziyaretin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sayın il başkanımıza, sayın vekilimize ve kıymetli AK Parti il yöneticilerine MHP İl Başkanı olarak teşekkür ediyorum” dedi.
ZABUN: HAZİRAN’DA İKİNCİ BAYRAMI YAŞADIK
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da Türk milletinin Haziran ayı içerisinde kendilerine ikinci bayramı yaşattığını ifade ederek, “Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle bu yolculuğa çıktığımızda sayın cumhurbaşkanımız, genel başkanımız ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bu millete ve ülkeye bir yön tayin ederek, bir başlangıcın altına imza attılar” dedi.
MİLLETİMİZ NET BİR MESAJ VERDİ
Zabun sözlerini şöyle sürdürdü:  “Hamdolsun milletimiz bu birlikteliğin arkasında durmak suretiyle sayın cumhurbaşkanımızı yeniden göreve getirirken, AK Parti ile MHP meclisteki güçlü çoğunluğu teslim etti. Milletimiz sandıkta bu birlikteliğin devam etmesi yönünde açık ve net olarak bir mesaj ortaya koymuştur. Ispartalı hemşerilerimiz emin olmalıdır ki; bu birliktelik pazara kadar değil, mezara kadar sürdürülecek bir birlikteliktir. Ayrıca milletin menfaatleri, ülkenin çıkarları ve geleceği doğrultusunda oluşmuş bir süreçtir. 
AK PARTİ VE MHP ZAFER SARHOŞU OLMAK İÇİN SEÇİME GİRMEDİ
Hem MHP hem de AK Parti diğerleri gibi zafer sarhoşu olmak için seçime girmedi. Bu süreç içerisinde savrulan bir anlayışa sahip değildir. Bizim kadrolarımızın, bizim seçmenlerimizin ülkenin geleceğine dair hedefleri, ülküsü, kızıl elması ve idealleri vardır. Bizim için esas olan bu ideallere bu hedeflere bu ülkeyi taşımaktır.
BU BİR RUHUN TEMSİLİDİR
Dünyada söz sahibi olan Türkiye özlemimize bir an önce kavuşmak zorundayız. Geleceğe bu çerçeveden bakmak zorundayız. Hem MHP hem de AK Parti kadroları bunu açık ve net olarak anlamış kadrolardır. Türkiye’de birileri hesaplar yapıyorlardı. Ama millet onların olumsuz değerlendirmelerini çöp sepetine atmış, Isparta’da sayın cumhurbaşkanımıza büyük destek olmak suretiyle iradesini açık ve net olarak sandığa yansıtmıştır. Gönül isterdi ki cumhur ittifakı Isparta’da 4-0 alsın ve 4 milletvekilini de aynı anlayışa sahip kadrolar mecliste temsil etsin. Milletimizin takdiridir bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Cumhurbaşkanımızın arkasında durduk ve Isparta’yı mecliste temsil etmek için en güzel şekilde mücadele ettik. Bu mücadelede MHP’li arkadaşlarımızın çok önemli desteği var. Bu desteğin anlamını biliyoruz. Kağıt üzerine baktığımız zaman Isparta’da MHP milletvekili temsil noktasında gözükmemiş olsa bile şundan tüm kardeşlerimiz emin olmalıdır ki; bu bir ruhun temsilidir. Bu ruhun temsilinde hem AK Parti hem de MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimiz vardır. MHP kadrolarına ve teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum.”
CUMHUR İTTİFAKININ DEVAM NOKTASINDA TAKDİR DURUŞUMUZ DEVAM EDECEKTİR
AK Parti’den milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz de, “MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz süreciyle alakalı bugüne kadar sergilediği pozisyon hepimizin hafızasında var. O günden bugüne gelinen süreçte MHP kadrolarının sergilediği duruşla Isparta’da arkadaşlarımız sahada sık sık bir araya geldik. Bizim cumhur ittifakının 4-0 olacağına inancımız tamdı. Ama halkımız böyle teveccüh gösterdiler. Biz halkımızın kararına saygılıyız. Halkımız bugün bize bir sıfat ve misyon yükledi. Ben Isparta milletvekili sıfatıyla karşınızdayım. Bundan sonra şahsımı tanıyan tüm dostlarımı Isparta milletvekili sıfatıyla nasıl davranacağımızı herkes bilir. Bizim cumhur ittifakının devam noktasında takdir duruşumuz devam edecektir. Bu milli duruşu devam ettiren MHP İl başkanı şahsında tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde kısa bir konuşma yaptı.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °