Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bir gün gelir o silahlar kendilerine de döner

Bir gün gelir o silahlar kendilerine de döner

SİYASET 12.07.2017 06:03:00 0
Bir gün gelir o silahlar kendilerine de döner

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Bizler 15 Temmuzu ne unutmalıyız, ne de unutturmalıyız. Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hep birlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette. Defaatle söylenmesine rağmen bu FETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devam ediyorlar. Ama bilmeliler ki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlar bir gün gelir kendilerine de döner” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 15 Temmuz anma etkinliklerine katılmak üzere Isparta’ya geldi. İlk günkü etkinliklere katılan Bilgiç, şunları söyledi:  “15 Temmuz memleketimizi bölmek, parçalamak, işgale açmak adına yapılmış, hain bir terörist ve alçak saldırıdır. Bu teröristler her şeyi hesap etmişler ama bir tek hesap etmedikleri aziz milletimiz oldu. Milletimizin, bu aziz insanların, vatandaşlarımızın dik duruşuyla bu geçiştirildi. Ama bize şunu gösterdi, her daim bu ülkenin iç ve dış düşmanlarına karşı uyanık olmak zorundayız. Bizler 15 Temmuzu ne unutmalıyız, ne de unutturmalıyız. Her zaman hafızalarımızda tutmamız gerekir. Bu ülkenin düşmanları da hiçbir zaman durmayacaklardır. Yine bu ülkeyi bölmek, parçalamak adına bu ülkedeki bayrakları indirmek, ezanları susturmak adına bu tür şeyleri deneyeceklerdir. Bizlerin her zaman uyanık olması lazım. Bu ne ilk nede son.

AVRUPA’NIN NASIL SESSİZ KALDIĞINI, NASIL ONLARI KORUYUP KOLLADIĞINI HEP BİRLİKTE GÖRDÜK

Yüzyıllardır gelen haçlı zihniyetinin ürünüdür. Gördük dış dünyanın, Avrupa’nın nasıl sessiz kaldığını, nasıl onları koruyup kolladığını hep birlikte gördük. İşte Almanya bütün hepsine kucak açmış vaziyette. Cumhurbaşkanımız G20’de de dile getirdi. Defaatle söylenmesine rağmen bu FETÖ’cülere kucak açmaya, bağırlarına basmaya devam ediyorlar. Ama bilmeliler ki terör örgütlerini kuranlar, kollayanlar o silahlar bir gün gelir kendilerine de döner. Milletimize, 249 şehidimize, onların ailelerine, bütün gazilerimize ve 80 milyon vatandaşımıza şükran borçluyuz. Millet adına, devlet adına, bayrak adına şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımızın himayesinde, valiliklerimin koordinasyonunda bugün itibari ile 15 Temmuz anma merasimlerini başlattık. Bu çerçevede şehitlik ziyaretimiz, hatim duamız, mevlidi şerifin ardından valiliğimizin ikramı ile vatandaşımızla ekmeğimizi paylaşıyoruz. İnanıyorum ki bu millet her zaman, kurtuluş savaşında nasıl dik duruş gösterdi ise 15 Temmuz’da da göstermiştir ve her zamanda gösterecektir. Bütün hainlerin ve alçaklarında bunu böyle bilmesi gerekir.”


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °