Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bilgiç adaylara seslendi: Hayal, yalan işleri sahada söyleyip milletin aklıyla alay etmenin kimseye faydası yok

Bilgiç adaylara seslendi: Hayali projelerle milletin aklıyla alay etmenin kimseye faydası yok

SİYASET 20.01.2019 15:13:00 0
Bilgiç adaylara seslendi: Hayal, yalan işleri sahada söyleyip milletin aklıyla alay etmenin kimseye faydası yok
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin adaylarına seslenerek, hayali proje açıklamalarından uzak durmalarını istedi. Bilgiç, “Hayal, yalan, olmayacak işleri sahada söyleyip milletin aklıyla alay etmenin kimseye faydası yoktur. Samimi olacağız. En önemlisi de gayret edeceğiz” dedi.
 
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Konuşmasında seçime gidilmesinden dolayı ayrı bir heyecan yaşadığını dile getiren Bilgiç, adaylara da seslenerek, hayal, olmayacak proje açıklamalarından uzak durmalarını önerdi.
NE ZAMAN UFUKTA BİR SANDIK GÖRÜLSE BENİ AYRI BİR HEYECAN BASIYOR
Ayrı bir heyecan yaşadığını belirterek sözlerine başlayan Bilgiç, “Sizlerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur. Ne zaman ufukta bir sandık görülse beni ayrı bir heyecan basıyor. Biz sadece milli iradeye inanıyoruz. Milli iradenin tecelli edeceği sandık bizim için son derece önemli, son derece kutsal.  Bizim sandığa inanmamız, güvenmemiz, oradan çıkacak sonucu başımızın üstüne koymamız ama mutlak suretle de oradan hayırlı neticenin çıkması için de bizim çalışmamız gerekiyor. Sandık görevlilerimize, parti teşkilatlarımıza, mahalle temsilcilerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.
BU MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ
AK Parti’nin gönüllerin partisi olduğuna değinen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Biz millet için varız, milletimizin desteği ile varız ve milletin oyuyla varız. Bizim yapmamız gereken o gönüle giden yolu bulmak. Bunun da birinci şartı her türlü kibirden mutlak suretle uzak durmak. Şımarıklıktan uzak durmak ve tevazuyu elden bırakmamak. Belediye başkanlıkları, milletvekilleri gibi bu makamlar gelip geçici. Bunlar asla ve asla bir hak değil. Bunları aday olan ve olmayan arkadaşlara söylüyorum. Bunlar bir görevdir ve bir gün gelecek o bitecektir ve o bayrak yeni birisine teslim edilecektir.
AYAĞI YERE BASAN GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİNİZ
PROJELERLE VATANDAŞIMIZIN KARŞISINA ÇIKMALIYIZ
Önemli olan bu kubbede hoş seda bırakabilmek, rahmetle, minnetle anılabilmek. İnsanlara saygı göstermekten, sahip çıkmaktan, hoşgörüyle yaklaşmaktan ve her türlü şekliyle tevazu sahibi olmaktan geçer. Onun için önümüzdeki süreçte sahaya çıktığımızda yapmamız gereken tek şey Ispartalı ile mutlak suretle kucaklaşmak. Hangi parti hangi ideolojiden olduğuna bakmadan tek tek zillerine basmalıyız. Var mıyız? Yapacak mıyız? İnsanların aklıyla oynamadan, hayalleri ortadan koymadan ayağı yere basan gerçekleşebilecek, gerçekleştirebileceğiniz projelerle vatandaşımızın karşısına çıkmak ve yapacaklarımızı tek tek anlatmamız gerekiyor. Hayal, yalan, olmayacak işleri sahada söyleyip milletin aklıyla alay etmenin kimseye faydası yoktur. Samimi olacağız. En önemlisi de gayret edeceğiz. Bu seçimlerin  memleketimizi ve Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °