Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Beni deneyin, 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz

Beni deneyin, 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz

SİYASET 4.12.2018 15:01:00 0
Beni deneyin, 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından adaylığı açıklanan Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, tek dertlerinin Isparta’ya hizmet olduğunu ifade ederek, “Gelin hep beraber birleşelim, bu kardeşinizi belediye başkanı yapın. Çok değil, 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz. Yollar, otogarlar, hastaneler yapılır ama önce iç huzura kavuştuğunu, adaletin tecelli olduğunu göreceksiniz. Buna kefilim ve altına imza atıyorum” dedi.
 
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısında Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Milletvekili Aylin Cesur’la birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi. Gökmenoğlu, burada seçilmesi durumunda nasıl bir belediyecilik anlayışına sahip olacağı yönünde tüyolar verdi.
ISPARTA SEVDALISIYIM
Çok mutlu ve gururlu olduğunun altını çizen Gökmenoğlu, şunları söyledi: Sayın genel başkanımız Meral Akşener ve Milletvekili Aylin hanım ve parti teşkilatım bu şerefli görevi bana layık gördü. Bu layıklı görevi hiçbir şekilde aksatmayacağımı ve tam anlamıyla yerine getireceğime söz veriyorum. Ben kendimi ifade edeceğim. Zaten 22 yıllık avukatlık mesleğimde ifade ettim, 9 yıllık baro başkanlığımda ifade ettim. Beni tanıyanlar tanıyor. Ben Isparta sevdalısıyım, Isparta için yola çıktık, Isparta’ya bir şeyler yapabilmek için yola çıktı. Bu bir hizmet yarışı. Bizim tek derdimiz ve mücadelemiz yerelse Isparta’ya neler yapabiliriz. Bu istek ve arzularımı baronun üzerinde gösterdiğimi düşünüyorum. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Küçük imkanlarla baroda neler yapabildiğimi bugüne kadar gösterdim ve ispat ettim diye düşünüyorum. Belediyecilik teknik bir iş, teknik ekibimle birlikte, aynı zamanda bunun içerisine hukuk ve adaleti koyarak çok büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum.
GELİN BİR DE BENİ DENEYİM
Sayın hemşerilerime şunu söylemek istiyorum; gelin bir de beni deneyim. İlk baro başkanı olduğumda gençtim, halen gencim, en uzun baro başkanlığı yapan birisiyim. O dönemde meslektaşlarım bana bu daha çocuk bir şey yapamazlar dediler. Ama bakın ben tekrar Gökmen Hakkı Gökmenoğlu olarak, Isparta’nın evladı olarak her şeyimi borçlu olduğum Isparta’ya minnet duygumu ve vefa borcumu ödemek istiyorum. Gelin hep beraber birleşelim, bu kardeşinizi belediye başkanı yapın. Çok değil, 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz. Yollar, otogarlar, hastaneler yapılır ama önce iç huzura kavuştuğunu, adaletin tecelli olduğunu göreceksiniz. Buna kefilim ve altına imza atıyorum. Bana imkan sağladığı için başta Meral Akşener’e, milletvekilimiz Aylin hanıma ve teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. İnanın Isparta pişman olmayacak. Bunun altına da imza atıyorum.”
KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA ISPARTA’YI ÇOK GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ
Dertlerinin Isparta olduğunu kaydeden Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, “Bu çalışma yeni bir çalışma değil. Bu çalışma belki yılların çalışması. İnsanların ne istediklerini çok iyi biliyoruz.Bunların teknik altyapısı hazırlandı. İnanın Isparta’nın tüm talepleri yerine getirilecek. Her türlü hazırlığımızı gerçekleştirdik. Isparta Türkiye’nin Paris’i olacak. Isparta sıkıntılı bir il değil. Demokrasinin kalesi olan bir il. Isparta çoğu problemini çok önceki yıllarda çözmüş. Küçük dokunuşlarla Isparta’yı çok güzel hale getireceğiz. Ama çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri ilerleyen günlerde tek tek açıklayacağız. Ama önemli olan huzur ve güven. İnsanların birbirlerine sarılması ve birbiriyle kenetlenerek, Isparta için bir şey yapmasının önemini ortaya koyması önemli. Biz bunu Isparta’da yapacağız” şeklinde konuştu.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °