Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediyeciliği Türkiye’ye öğrettik

Belediyeciliği Türkiye’ye öğrettik

SİYASET 22.12.2018 09:23:00 0
Belediyeciliği Türkiye’ye öğrettik
Belediyecilikte merkezi hükümetten bekledikleri kadar destek alamadıklarını ileri süren MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, “Ama biz buna rağmen hizmet yapmaya devam ettik. Isparta’da belediyeciliği Türkiye’ye öğrettik” dedi.
 
MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Mart 2019’da yapılan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Taştekin,  “Isparta’da belediyeciliği biz Türkiye’ye öğrettik diyebiliriz, merkezi hükümetten biz o kadar söylenildiği kadar bize destek falan yok. Ellerinden geldiği kadar köstek olmaya çalıştılar ama çalışkan belediyecilik anlayışıyla sosyal belediyecilik anlayışıyla üretken belediyecilik anlayışıyla biz kabuğumuzu kırdık. Devletin vermiş olduğu imkanların yanında yerel imkanlarımızı kullandık, aklı selim hareket ettik, üç liralık işi biz bir liraya halletmesini bildik. Borcuna sadık olan insanlar aldığı hizmetin karşılığını veren insanlar bunlarda birleşince bu denklemler tek bir noktaya çıkıyor, başarı elde ediliyor. Belediyemizin ve belediye personelimizin çalışkanlığının yanında Isparta halkının borcunu ödemesini bilmesi belediyeye destek olması vasıtasıyla biz bu başarıya ulaştık.” dedi
TEKRAR MHP’YE OY VERECEKLERİNE İNANIYORUM
Az parayla çok iş yapmaya çalıştıklarını dile getiren MHP Merkez İlçe Başkanı Taştekin, “Vatandaşlarımızın da ödeyebileceği şekilde zamlar yapıldı” dedi.  “ Kanunun el verdiği ölçüde biz vatandaşımıza az parayı alıp çok iş yapmayı hedef bildik ve başarılı olduk. Yanlış hata yaptığımız yerde hatadan dönmesini de bildik. İnsanız beşeriz şaşarız, yanlış yaptığımız konularda oldu. Kendimize gurur kaynağı yapmadık. İnsanlarımız veya çalışanlarımız eski tarifeyi önümüze koyup enflasyon ortamında artırdık diye geliyorlardı, ben bunu kabullenmiyordum. Her tarife, her konuyu birebir iki üç ay inceleyerek bunun zam yapılmadan da olabileceğini gösterdik. Alabileceğimiz ya da insanların ödeyebileceği ve yaptıklarımızın gelecekte de yapacaklarımızın garantisi olarak gösteriyoruz. Bu anlayışla çalışıyor bizim ekibimiz.  Bundan sonra da böyle devam edeceğini düşünüyorum. Bizim kaybedeceğiz diye bir kaygımız yok. Çünkü çalışıyoruz. Isparta halkının emrinde çalıyoruz, Isparta halkının hizmetçisi olarak çalışıyoruz.  Biz hizmete talibiz.  Makama mertebeye talip değiliz. Eğer Isparta halkı kendisine bu görevleri yapacak olan insanları seçecek olursa bu kadrolara Yusuf Ziya Günaydın’ın önderliğinde tekrar MHP’ye oy vereceklerine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: öğrettik t?rkiyeye belediyeciliği
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °