Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; İşlerine Gelmediği İçin GÖRMÜYORLAR!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; İşlerine Gelmediği İçin GÖRMÜYORLAR!

SİYASET 11.10.2020 07:43:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
İşlerine 
Gelmediği İçin
GÖRMÜYORLAR!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; şehrin 10 yıldır başka bir parti yönetimindeyken yapılanların bilinmesine rağmen; “Ancak son 1,5 yıl içerisinde şehrimize yapmış olduğumuz hizmetleri sağduyulu herkes görebiliyor. Ama sağduyusu olmayan o gözler maalesef göremiyor” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün Davraz Mahallesindeki Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen Ak Parti Isparta Merkez İlçe Kongresine katılarak bir konuşma yaptı.
BAŞDEĞİRMEN; “İNSANIN
KONUŞMASINDAN BELLİ OLUYOR”
Başdeğirmen, konuşmasında; “Bugün çok önemli bir gündeyiz merkez ilçemizin 7. Olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ömer başkanımız çok heyecanlı çok istekli ve bugüne kadar başarının nasıl kazanıldığını anlatan bir coşkusu vardı ben hem Ömer başkanımıza hem onunla çalışan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İnsanın konuşmasından belli oluyor o heyecanı yaşaması, o isteği, o coşkusu, o gönül birliği insanın konuşmasına yansıyor.
“BATAN ÜLKEYE 3 KASIM 2002’DE CAN
SİMİDİ ATILDI VE ÜLKE KURTULDU”
Biz başarmışız bizim başarımız tam 19 yıldır. 19 yıl öncesi hemen hemen her gün iç ve dış mihraplardan ekonomik darbelerin ne zaman geleceğini bilmediğimiz içerden ve dışarıdan o teröristin ne yapacağını bilemediğimiz çok zor günler geçiriyoruz. Ülkemiz gerçekten sıkıntılı bir döneme girmişti ancak ülkemizin üzerine bir can simidi atıldı 19 yıl önce o can simidi bizi o kötü günlerden kurtardı. Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 19 yıl önce ya Allah ya bismillah diyerek gönül birliği ile o inandığı yolda yürüyerek bizi bu günlere getirdi.
“SAĞDUYULU OLMAYANLAR YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ GÖRMÜYOR VEYA GÖRMEK İSTEMİYOR”
İnandığımız yolda yürümek çok önemli Cumhurbaşkanımızın arkasında bugüne kadar inanarak geldik. Bizlerde bu memleketimize en güzel hizmeti yapmak için gece gündüz mücadele ediyoruz. Yeni merkez ilçe başkanımızın da heyecanı var onlarda bu görevi layıkıyla devam ettirerek değerli güzel hizmetler yaparlar bizler ülkemizin her zaman daha ileride olabilmesi için el birliği gönül birliği ile çalışmak zorundayız. Isparta belediyesi olarak son 10 yılda biz göreve gelmeden başka bir partimizin hizmetindeydi ancak son 1,5 yıl içerisinde şehrimize yapmış olduğumuz hizmetleri sağ duyulu herkes görebiliyor. Ama sağ duyusu olmayan o gözler maalesef göremiyor, yapmış olduğumuz hizmetlerde milletvekillerimizin emeği çok fazla, il başkanımızın, teşkilatımızın, tüm üyelerimizin, mahalle temsilcilerimize kadar bütün dostlarımızın arkadaşlarımızın bizleri emeği çok fazla bizlerde o emeğin karşısında o aldığımız coşkuyu ve gücü memleketimiz için harcıyoruz.
“SAHİP OLDUĞUMUZ İMKANLARIN
DEĞERİNİ BİLMEMİZ GEREKİYOR”
Eğer ülkemiz bu kadar sıkıntılı dönemden geçtikten sonra dünyanın en güçlü 16. Ülkesi olabiliyorsa Avrupa ülkelerinin arasında da en güçlü 10. Ülke olabiliyorsa bunların değerini çok iyi bilmemiz gerekiyor. İnşallah bu yapmış olduğumuz seçimler partimizi davamızı ve ülkemize olan sevdamızı çok daha ileriye götüreceğinin inancındayım. Amacımız çok daha güzel günlerde 2023- 2053-2071 yani bu yıllar bizim için önemli yıllar ona göre yolumuzu çizmemiz lazım.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °