Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

'Belden aşağı vurmayacağız'

'Belden aşağı vurmayacağız'

SİYASET 13.01.2018 09:37:00 0
CHP’de İl Başkanı seçilen Ahmet Kürkçü görevi Eyüp Ersoy’dan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Kürkçü, diğer siyasi partileri spordaki gibi rakip gördüklerini ifade ederek, “Belden aşağı vurmayacağız. Voleybol oynar gibi temas kurmadan medeni şekilde yarışarak, oylarımızı yükselteceğimize inanıyorum. Çünkü haklıyız, hakçıyız kazanacağız” dedi.
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan genel kurulu geçen hafta Pazar günü yapılmıştı. Kongredeki seçimde il başkanlığına Ahmet Kürkçü getirilmişti. Kürkçü, parti binasında dün düzenlenen törenle görevi Eyüp Ersoy’dan devraldı.
ERSOY: CHP’NİN VE HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM
Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı ve il yöneticiliği yapmanın onurunu yaşadığını ifade eden Eyüp Ersoy, “Şimdi sıra Ahmet Kürkçü ve ekibinde. İnşallah parti bayrağını daha daha yukarıya taşırlar. Hep birlikte omuz omuza CHP’deki görevimize devam edeceğiz. Yeni yönetimin faaliyetlerini de takip edeceğiz ve uyarılarımız varsa onları bildireceğiz. Doğru olanları da tebrik edeceğiz. Hep birlikte bu mücadeleyi başarıya ulaştıracağımıza ve CHP’nin ve halkın iktidarını kuracağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
KÜRKÇÜ: HAKLIYIZ, HAKÇIYIZ KAZANACAĞIZ
İl Başkanı Ahmet Kürkçü de CHP’nin zor bir parti olduğunu belirterek, “Mali imkansızlıklar içinde sağ olsun 2 yıl çalıştı ve bu kutsal görevi yürüttü. Yapılan seçimle bu görevi biz devraldık. Görevin zor olduğunu biliyoruz. Önce barışı, kaynaşmayı, dostluğu, sevgiyi sağlayacağız sonra partimizin söylem birliğini sağlayacağız. Diğerpartileri de spordaki rakip olarak görüyoruz. Centilmence yarışacağız. Belden aşağı vurmayacağız. Voleybol oynar gibi temas kurmadan medeni şekilde yarışarak, oylarımızı yükselteceğimize inanıyorum. Çünkü haklıyız, hakçıyız kazanacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °