Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bayram'dan Gökmenoğlu'na ITKM tepkisi

Bayram'dan Gökmenoğlu'na ITKM tepkisi

SİYASET 12.12.2018 15:13:00 0
Bayram
MHP İl Başkanı Nail Bayram, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun ‘ITKM’yi açacağız’ şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. Bayram, “Keşke benzer açıklamalarını 5 dönem öğünerek yapmış olduğu baro başkanlığı döneminde, 230 bin Ispartalının hakkını o zaman da müdafaa etmek maksatlı yapmış olsaydı. Yapmış olduğu açıklamalarla tamamen hukuk dışı ve gerçek olmayan bir tablo çizmiştir ” dedi.
 
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yaptığı bir ziyarette ‘ITKM’yi açacağız. Biz hukukçu zihniyetimizle ‘bu sorunu çözebiliriz’ diyorum. Biz, buranın açılmaması için herhangi bir engelin olduğunu görmüyoruz.  Var olan eksiklerin neler olduğunu da çok iyi biliyoruz” demişti MHP İl Başkanı Nail Bayram, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gökmenoğlu’nun bu açıklamasına tepki gösterdi.
BU AÇIKLAMALARI TALİHSİZ BULUYORUZ
Gökmenoğlu’nun bir seçim ziyaretinde yapmış olduğu açıklamalara katılmalarının mümkün olmadığını belirttiği paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Gökmenoğlu yapmış olduğu açıklamalarla tamamen hukuk dışı ve gerçek olmayan bir tablo çizmiştir. Kendisi her ne kadar belediye başkanı seçilmesi halinde göreve geldiğinde ilk icraatı ITKM’yi açacağım diye beyan etmişse de keşke benzer açıklamalarını 5 dönem öğünerek yapmış olduğu baro başkanlığı döneminde 230 bin Ispartalının hakkını o zaman da müdafaa etmek maksatlı yapmış olsaydı. Sayın Gökmenoğlu bir hukukçu olarak bilmelidir ki an itibariyle İTKM İnşaatı işinin bitirilmesi salt Kadıahmetoğulları AŞ’nin mali kriz içeresinde bulunmasından diğer bir ifadeyle İnşaatı bitirmek için maddi kaynak bulamamasından kaynaklanmaktadır. Taraf olduğumuz tüm davalarda devam eden hukuki süreçlerde bilirkişi raporları belediyemiz lehinedir. Sayın Gökmenoğlu istediği taktirde avukat olarak bu dosyalara ve bilgilere kolayca ulaşabilecek bunların doğru olduğunu görecektir. Kaldı ki yanında ve ekibinde bulunan yıllarca belediye avukatlığı yapan Harun beye sorup öğrenebilirdi. Hal böyleyken Sayın Gökmenoğlu’nun ilk söylemi adalet dağıtmak olmasına rağmen bu açıklamaları talihsiz buluyoruz. MHP olarak ve Isparta belediyesi olarak her zaman Isparta halkının yanındayız. 230 bin Ispartalının hakkı bir yana FETÖ’den hüküm giymiş müteahhitin hakkı bir yana. Keşke bu duruma gelmeseydi keşke ITKM bir seçim malzemesi olarak kullanılmasaydı.”

Anahtar Kelimeler: tepkisi ıtkm gökmenoğluna bayramdan
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °