Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bayram'dan Başdeğirmen'e sert sözler: Cırcır böceği gibi ötüyor

Bayram'dan Başdeğirmen'e sert sözler: Cırcır böceği gibi ötüyor

SİYASET 1.03.2019 07:27:00 0
Bayram
Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çünür’de vatandaşlarla bir araya geldi. İbrahim Özdemir’in daveti ile gerçekleşen toplantıya Mahalle Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri katıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldığı Çünür Mahallesinde gerçekleşen vatandaşlarla buluşma toplantısına MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, belediye meclisi üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
ONLAR KENDİ İŞİNE BAKSINLAR
Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Nail Bayram, geçtiğimiz günlerde ‘MHP’ye davet’ açıklamasının ardından bazı çevrelerce yapılan açıklamalara sert cevap verdi.  5 ay önce il başkanı olarak atandığını dile getiren Bayram, “Gelir gelmez Milliyetçi Hareket Partisinden kopan, gönlü bizde olan herkesi partimize davet ettik, bu davetimizde halen devam etmektedir” dedi. Bu davetten rahatsız olanların bir takım sert açılımlar yaptığına değinen İl Başkanı Nail Bayram, “Ben davet ederken, vatansever ülkücü arkadaşlarımı çağırdım. Bunun da neticesini aldım. Birbirinden değerli pırıl pırıl meclis üyelerimiz var. Ben davet ederken, birilerinin bir partiye gidip de orada şovmenlik yaptığını kastetmedim. Onlar zaten  herhangi bir siyasi partiye gittiler ve orada siyasetlerini yapsınlar. Benim kastım üç hilali, Milliyetçi Hareket Partisinin 50 yıllık kurumsal kimliğini, genel başkanımızın politikalarını benimseyen tüm ülkücüleri, vatanseverleri, Ispartalıları partimizde siyaset yapmaya davet ettim. Lütfen üzerlerine alınmasınlar. Onlar kendi işlerine baksınlar” dedi.
 
HİÇ Mİ VİCDANI SIZLAMADI
Her Ankara’ya gidiş yolunda Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinin bulunduğunu ve bu bölgede sağlı sollu 500’e yakın fabrikanın olduğunu dile getiren Bayram, “Sayın ticaret odası eski başkanı da mesleği gereğince o yoldan binlerce sefer gitmiştir. Hiç mi görmedi, o fabrikalar oraya yapılırken, Isparta’da fabrikalar bir bir kapanırken hiç mi vicdanı sızlamıyordu da şimdi çıkmış cırcır böceği gibi ötüyor” şeklinde konuştu.
 
MÜCAVİR ALANLARI İÇERİSİNDE TOKİ YAPILDI DA
ISPARTA BELEDİYESİ ALTYAPISINI MI YAPMADI?
Son günlerde bir adayın TOKİ ile toplu konut yapacağı vaadinde bulunduğunu aktaran Nail Bayram, “Yıllarca çocuklarımıza FETÖ denen bir zilletin üzerine atıp, onun cemaatleri var diye, yurtları var diye yurt yapmayan insanlar apar topar yurt yapmaya başladılar. Kredi Yurtlar Kurumu, Devletimiz de eski sigorta hastanesinin bulunduğu yere yurt yaptı. Oraya yapılan yurdun altyapısını Sav’a kadar Isparta Belediyesi yaptı. Mücavir alanları içerisinde TOKİ yapıldı da Isparta Belediyesi altyapısını mı yapmadı. Yapmayan namerttir. Devlet olarak hangi yatırımı getirdiler de biz altyapısını yapmadık? 3 milletvekilimiz var ve Isparta halkı senelerdir çuval çuval oy verip seçiyor. Devletin hangi imkanını getirdiler, hangi yolu yaptılar. Dereboğazı 2015’te bitecekti, yol daha yarıya bile gelmedi. Dostluk yolu 21/B ile yapıldı. Olağanüstü hallerde yapılması gereken yol, ihalesi de ona göre yapıldı. 3 senedir dostluk yolu diyorlar. O yolda viyadükler var, hiç gidip gelirken bir tanesine başlandığını, bir dozerin çalıştığını gördünüz mü? Beceriksizliğini Isparta Belediyesine mal ediyorlar.  ‘Arkadaş biz beceriksiziz, biz bu işi beceremedik, Isparta Belediyesinden rica ediyoruz, bu yolu yapabilir misin’ deseler yarın gitsin bütün makineler yapsın orayı. Ancak her televizyona çıktıklarında, her eline kalemi aldıklarında ‘şunu yapacağız, bunu yapacağız’ diyorlar. Sayın Şükrü Başdeğirmen 16 senedir Allah rızası için bu Isparta’ya ne yaptın. Birçok fabrika kapanırken, niye sesin çıkmadı?’ diye sordu.
 
KRAVAT TAKMAYLA BU İŞ OLMUYOR
Kendisinin ITSO’da 9.gurup komite başkanı olduğunu ve seçildikten sonra gurubun sorunlarını öğrenmek, çözüm yolları geliştirmek amacıyla bir anket çalışması istediğini, üyelerin beklentilerini tespit amacında olduklarını kaydeden Bayram, “Çıkan sonuçları komitede tartışalım, meclise sunalım, onlarda TBMM’de ve Ankara’da gerekli yerlere iletsin yatırımcıların önünü açalım diye düşündük. O dönem Şükrü Başdeğirmen bana ‘Aman Nail kesinlikle girme bunların beklentilerini karşılayamayız’ dedi. Şimdi çıkmış cak, cak, cak ötüyor arkadaşlar. Kravat takmayla bu iş olmuyor. Isparta’da bir fabrika açıldıysa açanlardan Allah razı olsun. Kapananlara göz yumanları da Allah’a havale ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °