Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başdeğirmen coşkusu

Başdeğirmen coşkusu

SİYASET 9.12.2018 14:16:00 0
Başdeğirmen coşkusu
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, adaylığının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Isparta’ya coşkulu bir karşılama ile geldi. Başdeğirmen “230 Bin Ispartalının Belediye Başkanı Olacağım” mesajı verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, adaylığının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından dün Isparta’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Soğuk havaya rağmen binlerce Ispartalı Başdeğirmen’i SDÜ Kavşağı’nda karşıladı. Halkı selamlayan ve konvoy eşliğinde Isparta Belediyesi önüne gelen Başdeğirmen ve beraberindekiler buradan Kaymakkapı Meydanı’na kadar yürüdü.



Kaymakkapı Meydanı’nda binlerce Ispartalı AK Partinin seçim şarkıları eşliğinde Başdeğirmen’e destek mesajları verdi. Başdeğirmen’i AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile bazı ilçe başkanları da yalnız bırakmadı.

ÖNCE DUALARIMIZ SONRA MÜCADELEMİZ
Kalabalığa ilk olarak hitap eden AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Önce dualarımızla, sonra mücadelemizle bu süreci hep birlikte yürüteceğiz. Buradaki tablo gösteriyor ki, Isparta 31 Mart’ta AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben baştan AK Parti adayımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.



BAŞKANIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ
AK Parti Milletvekili Recep Özel’de konuşmasında “AK Parti olarak geçmiş 10 yılı telafi etmek üzere, bugün bismillah dedik. Ne kadar çok doğru ve isabetli bir karar verdiğimizi gördük. 12’den tutturduğumuzu bu karşılama töreninde gördük. Bugün bir takım insanlarımıza rahatsızlık vermiş olabiliriz. Bazı mağduriyetler doğmuş olabilir. Ama başka rahatsız olanlarda olmuştur. Kimse rahatsız olmasın. Biz şunun bunun değil, Isparta’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olmaya geliyoruz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın kadroları olarak buradan onun elini öyle bir güçlendireceğiz ki… Bizim kimseye kem sözümüz olmayacak. Ama onları bir yaparsa biz gerekeni yaparız. Biz güzel bir seçim kampanyası geçireceğiz. Dünya lideri Erdoğan’ın elini öyle bir güçlendirelim ki dünya 5’ten büyüktür derken daha gür söylesin. Önümüzdeki dönemde çok farklı bir belediyecilikle Isparta’mızı dünyaya örnek bir şehir yapmak için gerekenleri yapacağız. Bu tablodan sonra Belediye Başkan adayımızı Ispartalılara emanet ediyoruz. Daha fazla çalışacağız. Belediyeyi alma noktasında problemimiz yok. Ama biz çok güçlü almak istiyoruz. Oy oranıyla, belediye meclisi ile güçlü bir belediye olmak istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği güvene layık olacağız” dedi.



ISPARTA BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da konuşmasında Isparta’nın bugüne kadar AK Parti’yi hiç yalnız bırakmadığını kaydederek “Allah hepinizden razı olsun. Isparta bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu işi 31 Mart tarihinde tamama erdireceğiz. Bugüne kadar ecdadımız hep mazlumun yanında durdu. Hak mücadelesi, adalet mücadelesi için binlerce şehit verdik. Şehitlerimizin kanıyla sulanmamış bir karış toprağımız yok. Bu milletin geleneklerinin ete ve kemiğe bürünmüş haliyiz. Makam mevki önemli değil. Bizim için önemli olan bu millete rehberlik etmektir. Daha güçlü yarınlara önderlik etmektir. Ufkumuz Isparta’nın sınırlarıyla sınırlı değil. Bizim ufkumuz adalet diyor, hakkaniyet diyor, mazlumun yanında durmak diyor. Bugüne kadar gece gündüz gayret ettik, bundan sonrada gayret edeceğiz. Sizlerle biz ne zor süreçleri geride bıraktık. Hamdolsun hep alnımızın akıyla çıktık. İnşallah bundan sonra da öyle olacak. Isparta tarihinde görülmemiş bir coşkuyla bu seçimlerin kazananı olacağız. Biz bütün şehrin oyuna talibiz. Adnan Menderes’in, Özal’ın, Erbakan’ın torunları ve çocuklarıyız bizler. Bu uğurda canını feda eden şühedanın torunlarıyız. Emin adımlarla geleceğe yürüyoruz” diye konuştu.



O KADAR MUTLUYUZ Kİ…
Programda son olarak AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen konuştu. Başdeğirmen, konuşmasına “O kadar mutluyuz ki hepinizin gözünüzde görünüyor. Siz de benim gözümde görüyorsunuzdur muhtemelen. Bugünkü karşılama bizi ve sizleri son derece mutlu etti. Sizler bizi konvoy halinde buraya getirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

AK PARTİ TEK YUMRUK HALİNDE
AK Parti’nin tek yumruk halinde ve birliktelik içerisinde olduğuna işaret eden Başdeğirmen, “Şu anda gördüğünüz tablo, milletvekillerimiz, il başkanımız, kadın kolları başkanımız, ilçe başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve teşkilatın tamamı yanımızda. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, elimi sıkarken gözlerime bakarak “Isparta’yı bana getireceksiniz” dedi. Allah’ın izniyle Isparta’yı kazanacağız. Mücadelemiz kapı kapı sürecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kadın kolları başkanımıza “kale içerden fethedilir. Kadınlar yoksa başarı yok” dedi. Kadınlarımızın olmadığı yerde başarı yok. Kadınlarımıza çok büyük görev düşüyor. Gençlik bizim geleceğimiz. Gençlik kollarımıza da çok büyük işler düşüyor. Biz, bir şehrin belediye başkanı olarak değil, gençlerimizin geleceğini güzel şekillendirmek için görev almak istiyoruz. Tek yumruk halinde buradayız” dedi.



ISPARTA EN FAZLA OY ALAN İL OLACAK
Başdeğirmen, Isparta’yı en fazla oy alan il olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne getirmek istediğini belirterek, “Partilerde aday adaylığı sürecinde bu memlekete hizmet etmek isteyen birçok insan aday adayı oluyor. Ancak bir kişiye nasip oluyor. Isparta sevdalısı 10 arkadaşımız “Isparta’ya hizmet etmek istiyorum”. Dedi. Allah bize nasip etti ama diğer 9 arkadaşımız da şuan da yanımızda. Partimizle, bugüne kadar Isparta’da il başkanlığı yapmış arkadaşlarımızda burada. Hep beraberiz burada. 12 ilçemiz ve toplam 22 belediyemiz de burada. Keçiborlu’da buluşup kucaklaştık ve buraya geldik. Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olamadan hep beraber rehavete kapılmadan güçlü bir şekilde ve çok daha yüksek bir oranla bu seçimden galip çıkmak istiyorum. Isparta’yı en fazla oy alan il olarak birinci sıraya koymak istiyorum” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN ISPARTA’NIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
AK Parti’ye oy vermeyenlerin de belediye başkanı olacağının altını çizen Başdeğirmen, “Biz Isparta’nın tamamının belediye başkanı olacağız. Biz sadece mensubu olduğumuz ve ülkemize çok büyük hizmetler vermiş olan Ak Partinin dışında bize oy verse de vermese de bu memlekette yaşan halkımızın başkanı olacağız. Biz bütün halkımıza yaklaşamazsak, oy vermeyenleri dışlarsak bunun vebalini hiçbirimiz ödeyemeyiz. Siz Şükrü Başdeğirmen’e doğru olduğu için, eşit olduğu için oy vereceksiniz. Önümüzde uzun bir süreç var 31 Mart akşamı akşam 8’de sizleri bu meydanda görmek istiyorum. Dava arkadaşlarımızla başlattığımız bu kutlu yürüyüşün sonucunu alıp o coşkunun devamını sürdüreceğiz. Allah bunu bize nasip eder inşallah. Ne kadar çalışırsak çalışalım nasip olmadı mı olmuyor. Bunun için dua etmemiz lazım ve dualarınızı eksik etmeyin” dedi.



ORTAK AKIL VURGUSU
Konuşmasında ortak akıl vurgusu da yapan Şükrü Başdeğirmen, “Sizlerle tek tek buluşacağız. İşyerlerinde, evlerde, toplanılan yerlerde her şeyi tek tek konuşacağız. Nasıl bir Isparta istiyorsunuz? Nasıl Isparta’yı bir adım daha ileriye götürürüz? bunu konuşacağız. Sizleri dinleyeceğiz ve beklentilerinizi bileceğiz. Gördüğünüz sıkıntıları paylaşın ki biz de ona göre yönelelim. Hiç kimse bu memlekete kötülük olsun diye bir şey yapmadı ama bilmeden yapılan bazı eksiklikler vardır. Biz de bugüne kadar yapılan hizmetlerin en güzelini yapmak için sizlerden görev istiyoruz. Isparta için yapılacak her türlü projeyi sizlerle danışarak yapacağız” şeklinde konuştu.

TALEPLERİ SİGARA KAĞIDININ ARKASINA
YAZIP TAMAM DEMEYECEĞİZ
Bugüne kadar kazandığı tecrübeleri Isparta Belediyesi için kullanmak istediğini söyleyen Başdeğirmen, “Benim cep telefonu numaram yılladır aynı. Bir sıkıntınız, bir isteğiniz olduğu zaman bana ulaşabilirsiniz. Biz hiçbir zaman tabiri caizse isteklerini ve şikayetlerini sigara kağıdının arkasına yazıp tamam demeyeceğiz. 21 yıldır bu memlekette kendi ticaretimin dışında aktif olarak sosyal faaliyetlerde de çalıştım. Hiçbir zaman Isparta hizmetinin dışında kalmadım. Bugüne kadar kazandığımız tecrübeleri bundan sonra sizlerle beraber daha ileriye gidebilmek için kullanacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.







 

Anahtar Kelimeler: karşılama görkemli başdeğirmene
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °