Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bağımsız Adaydan CHP'ye Ziyaret

Bağımsız Adaydan CHP'ye Ziyaret

SİYASET 8.11.2018 11:55:00 0
Bağımsız Adaydan CHP

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve yönetimini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve yönetimini ziyaret etti. Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, “Yerel seçim sürecinde CHP’ye başarılar diliyorum. Ben bağımsız aday olarak bir yola çıktım. Bu yol Isparta’ya hizmet yolu. Bu yolda sizlerle de birlikte atacağımız adımlar var. Birlikte değerlendireceğimiz süreçler var. Bu anlamda Isparta’ya hayırlı olacak bir süreç yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü de Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir’e başarılar dileyerek “Cesaretle çıktığınız bu yolda başarılar diliyor ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Elbette Isparta’ya hizmet anlamında birlikte atacağımız adımlar olduğunu ben de düşünüyorum. Bu süreç içerisinde sık sık görüş alışverişinde bulunarak istişareler yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler: ziyaret chpye adaydan bağımsız
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °