Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Amacımız belediyeye AK Parti bayrağını dikmek

Amacımız belediyeye AK Parti bayrağını dikmek

SİYASET 28.12.2018 07:00:00 0
Amacımız belediyeye AK Parti bayrağını dikmek
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, tek amaçlarının 31 Mart akşamı belediyenin gönderine parti bayrağını dikmek olduğunu vurguladı. Başdeğirmen, “Bu şehre layık olduğu şeyleri yapabilmek için hepimiz elbirliği, güç birliği ile çalışmalıyız” dedi.
 
AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Aksu Caddesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu. Sözlerine ‘Bugün kutlu bir yolda yürüyüşün birinci günündeyiz’ diyerek başlayan  Başdeğirmen, “Yani bir nevi bayram arifesindeyiz. İnşallah bayramı da 31 Mart akşamı hep beraber kutlayacağız.  Yolumuz hayırlı bir yol. Memlekete hizmet için yola çıktık. Ak belediyecilik için yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize 1994 yılında gösterdiği, belediyecilik için yola çıktık. Amacımız onun gösterdiği yolda devam etmek. Memleketimizde çok kayda değer işler yaparak sizleri mutlu edebilmek. Yaşadığımız şehirde iyi ki bu şehirde yaşıyorum diyebileceğimiz şekilde Isparta’yı daha ileriye götürebilmek, tek amacımız budur.  Sayın bakanımızın da bugün aramızda olması bizi daha da şevklendirdi. Bizleri mutlu etti, gururlandırdı. Biz onun verdiği derslerden faydalanarak daha iyisini yapmak için çalışacağız” dedi.
GÜÇBİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALIYIZ
Isparta’nın her şeye layık olan bir şehir olduğunu vurgulayan Başdeğirmen, şunları söyledi: “Bu şehre layık olduğu şeyleri yapabilmek için hepimiz elbirliği, güçbirliği ile çalışmalıyız. Sadece ben değil, bizle beraber bu işi en güzel şekli ile başarıp, hizmeti elimize alacağız. Tek amacımız var 31 Mart akşamı belediyenin gönderine AK Partimizin bayrağını dikmektir.
BİZ YAPTIK OLDU ANLAYIŞINDA OLMALIYIZ
Yolumuz büyük ve uzun. Hedefimize ulaşabilmek için sizlerin desteğine ve görüşlerine ihtiyacımız var. Biz ben yaptım oldu değil biz yaptık oldu anlayışında olmalıyız. Sizlerle devamlı fikir alışverişinde olarak daha iyi işler yapmak istiyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız yerel yönetim ile genel yönetimi bir araya getirememekti. Bugüne kadar özlediğimiz bu ortamı hep beraber başaracağız. İnşallah bu işi başaracağız. Bayram gününe hazır olun inşallah.”

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °