Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partililerin oyu MHP’lilerden fazla çıktı

AK Partililerin oyu MHP’lilerden fazla çıktı

SİYASET 8.01.2019 07:03:00 0
AK Partililerin oyu MHP’lilerden fazla çıktı
Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısında denetim komisyonu seçimi gerçekleştirildi. 5 kişilik komisyon için MHP grubu 3, AK Parti grubu ise 2 isim önerdi. Yapılan meclis çoğunluğunu elinde bulunduran MHP’nin önerdiği isimler, AK Partili isimlerden az oy aldı.
 
Isparta Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. 5 kişilik komisyon için MHP grubu 3, AK Parti grubu ise 2 isim önerdi. Yapılan oylamada çoğunluğu elinde bulundurmasına rağmen MHP’nin önerdiği isimler AK Partililerden daha az oy aldı.
AK PARTİLİLER 25 OY ALDI
MHP grubu Denetim Komisyonu için Ömer Tahir Gürakan, Musa Kaya ve Şükrü Oğuzhan Göker’i önerirken, AK Parti grubu Mehmet Ören ile Ali Tunçbilek’i önerdi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada MHP’li Gürakan ve Göker 21’şer, Kaya ise 22 oy alırken, AK Partili Ören ile Tunçbilek 25’er oy aldılar. Bu oylama sonucunda meclis üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 

Anahtar Kelimeler: çıktı fazla mhplilerden partililerin
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °