Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti'den önemli açıklama

AK Parti'den önemli açıklama

SİYASET 3.04.2017 18:20:00 0
AK Parti
AK Parti Isparta İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada herhangi bir basın kuruluşuyla organik bağlarının olmadığı belirtildi. Açıklamada, “Partimizin ismini kullanarak gerek sosyal medyada, gerek internet medyasında gerekse basılı medyada takip ve abonelik talepleriyle hiçbir ilgimizin olmadığını sevgili Ispartalı hemşehrilerimizin bilgilerine sunarız” denildi.
 
AK Parti Isparta İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada İlimizde herhangi bir medya kuruluşuyla organik bağlarının olmadığı belirtilerek, abonelik talepleriyle ilgili vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Basın kuruluşları haber alma Özgürlüğü enstrümanlarının en başlarında gelmektedir. Özellikle yerel basın günümüz haber alma araçları içinde gün geçtikçe daha büyük öneme sahip olmaktadır. Yerel basın mensupları kısıtlı imkanlarla da olsa yaptıkları işlerle günden güne daha çok ses getiren, daha fazla kitleye ulaşabilen bir nitelik kazanmıştır.
AK Parti olarak, günlük kaygı ve küçük hesaplara düşmeden, etik kurallara ve kamu vicdanına ters gelecek tutum ve davranışlara girmeden, objektif yayıncılık ilkelerine sadık kalan yerel basınımızla hep yakın ilişkiler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Önemsediğimiz bu ilkeler doğrultusunda herhangi bir basın kuruluşuyla herhangi organik bağımızın olması düşünülemez. Dolayısıyla Partimizin ismini kullanarak gerek sosyal medyada, gerek internet medyasında gerekse basılı medyada takip ve abonelik talepleriyle hiçbir ilgimizin olmadığını sevgili Ispartalı hemşehrilerimizin bilgilerine sunar, bu vesileyle kıymetli Isparta yerel basınına iyi çalışmalar dileriz.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °