Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti'de başvurular sona eriyor

AK Parti'de başvurular sona eriyor

SİYASET 16.11.2018 09:16:00 0
AK Parti
AK Parti’de Isparta Belediye Başkan adaylığı için teşkilat temayülü ve değerlendirmesi başlıyor. AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi cuma günü saat:17.00’da sona eriyor. Isparta ile ilçe ve belde belediye başkan aday adayları teşkilat temayülüne katılacak. Pazar günü IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm aday adayları için temayül yapılacak. Isparta Belediye Başkan aday adayları için 300’e yakın kişi oy kullanacak. AK Parti il kez elektronik oy kullandıracak.
9 ADAY ADAYI VAR AK
Parti’de Isparta Belediye Başkanlığı için 9 kişi aday adayı oldu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, EGO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir, eski İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal, İşadamı Ali Önal, Tahsin Gürsu, Turan Mahallesi Muhtarı Sezgin Gülatan, Doç. Dr. Rezan Demiralay ile Emre Altuğ başvuruda bulundu.
TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ YAPILACAK
AK Parti’de aday adayları Cuma ve Cumartesi günü teşkilat sınavına çıkacak. AK Parti’de Cuma günü akşam tüm aday adayları ile il ve ilçeler, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensuplarının katılımı ile toplantı yapılacak. Daha sonra Isparta Belediye Başkan Aday adayları il, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile biraraya gelecek, kendilerini anlatacaklar. Cumartesi günü de teşkilat temayül yoklaması yapılacak

Anahtar Kelimeler: eriyor sona başvurular partide
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °