Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti yerel seçimlerin favorisidir

AK Parti yerel seçimlerin favorisidir

SİYASET 26.06.2018 07:41:00 0
AK Parti yerel seçimlerin favorisidir
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Kanal 32’nin sevilen programı Basın Kulübünde konuştu
 
24 Haziran seçimleri sonrası Basın Kulübü canlı yayınında gazeteci Mehmet Erçakır’ın sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Öncelikli bütün hemşehrilerimize ve yüce Türk milletine teşekkür ediyorum. AK Parti’yi tüm ilçelerde birinci yaptılar. Gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Ardından bu seçim sonucunun Türkiye’nin önünü açtığını vurgu yapan İl Başkanı Osman Zabun, daha çok çalışacaklarını söyledi.  24 haziran seçimlerinin yerel seçimlere etkisinin olup olmayacağı yönünde gelen soruyu da yanıtlayan Zabun şöyle dedi.
YEREL SEÇİMİN DİNAMİKLERİ FARKLIDIR
"Elbette bu seçimin sonucu yerel seçime etki edecektir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki yerel seçimin dinamikleri farklıdır. Yerel seçimlerin kendine özgü bir dinamiği vardır. Ben şimdi bu seçimler yerel  seçimi etkilemez diyemem ama tek başına gösterge değildir demek isterim.
AK PARTİ FAVORİDİR
AK Parti Isparta’nın her yerinde sandıklardan birinci çıkmıştır. Bu da bizim motivasyonumuzu olumlu şekilde artıracaktır. Bu sonuçlara göre şunu söyleyebilirim ki AK Parti yerel seçimlerin favorisidir."
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °