Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

'AK Parti kazanırsa belediyeyi Milletvekili Recep Özel yönetecek'

'AK Parti kazanırsa belediyeyi Milletvekili Recep Özel yönetecek'

SİYASET 14.12.2018 08:54:00 0
MHP İl Başkanı Nail Bayram’dan Dede Korkut Müzesi projesinin seçim sonrasına bırakılmasını isteyen AK Parti Milletvekili Recep Özel’e yanıt geldi. Bayram, “Recep Özel’in açıklamasından bizim anladığımız şudur; Demek ki;daha önce Balaban zamanında olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen belediye başkanı olursa belediyeyi Milletvekili Recep Özel yönetecek, “o ihaleyi yap”, “bunu işe alma”, “şu parkı buraya yap” diye talimat verecek” dedi. Bayram’ın açıklaması şöyle;  “AK Parti Isparta Milletvekili syn Recep Özel’in, Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın ilimize kazandırmak için 1 yıldır üzerinde çalıştığı Dede Korkut Müzesi ile ilgili basına yansıyan açıklamalarını üzülerek okudum.
Milletvekili Recep Özel; gece gündüz Isparta hizmeti ile çalışan ve daha önce “seçime yarım saat bile kalsa ihale yaparım, hizmetten geri kalmam” diyen Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın Kirazlıdere’ye uygulamak istediği Dede Korkut projesinin ihalesini seçim sonrasına bırakmasını istemiş.
Birincisi Recep Özel’in Isparta’ya yapılacak olan bir yatırımı neden engellemeye çalıştığını anlamak mümkün değildir. Seçimlere daha 108 gün varken belediye yönetimine “ihaleyi seçimlerden sonra yapın” demek “108 gün Isparta’ya hizmet etmeyin” demekten başka nedir?
Türk dünyasının yüzlerce yıllık kültürel kimliğinin taşıyıcısı ve ortak mirası olan ‘Dede Korkut’ UNESCO’nun Dünya Somut Olmayan Miras Temsilî Listesine girmiştir. Özümüz, kimliğimiz ve benliğimiz olan Dede Korkut’un ne kadar önemli olduğunu bilen ve bu ismi ilimizde yaşatmak, Isparta’yı bir kültür ve turizm merkezi haline getirmek için çok önceden harekete geçen Belediye Başkanımıza karşı “bu yatırımı yapma” diye açıklama yapmanın ne anlama geleceğini Isparta halkı çok iyi anlamaktadır?
Seçim var diye bizden yatırımlarımızı durdurmamızı nasıl istersiniz?
Şu anda mevcut bir belediye başkanı var. Bir milletvekilinin belediyenin yapacağı yatırımlarla ne alakası olur?
Recep Özel’in açıklamasından bizim anladığımız şudur;
Demek ki; daha önce Balaban zamanında olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen belediye başkanı olursa belediyeyi Milletvekili Recep Özel yönetecek, “o ihaleyi yap”, “bunu işe alma”, “şu parkı buraya yap” diye talimat verecek.
Buradan syn Recep Özel’e sesleniyoruz;
Bütün ömürleri Türk milletine hizmet etmekle geçen ülkücüleri lutfen bir daha “seçim var hizmet etmeyin” diye uyarmayınız Biz darağacına giderken bile “Türk milleti” diyen bir neslin temsilcileriyiz. Sayın Recep Özel’e rağmen Isparta’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °