Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ak Parti Isparta Merkez İlçe’de 19 Yılda; Kimler Geldi? Kimler Geçti?

Ak Parti Isparta Merkez İlçe’de 19 Yılda; Kimler Geldi? Kimler Geçti?

SİYASET 13.10.2020 09:36:00 0
Ak Parti Isparta Merkez İlçe’de 19 Yılda; 
Kimler Geldi?
Kimler Geçti?
Ak Parti Isparta Merkez İlçe Teşkilatında geçtiğimiz hafta sonu kongre gerçekleştirildi. Kongrede, 3 dönem kuralına takılan mevcut Başkan Ömer Parlak tekrar aday olamadı ve partinin yeni Merkez İlçe Başkanı değişerek Ahmet Yasir Pirimoğlu oldu. 19 yılda Ak Parti Isparta Merkez İlçe’de kimler başkan oldu. Cevabı bu haberde…
 
KİMLER GELDİ?
KİMLER GEÇTİ?
Peki, şuan Cumhurbaşkanı olan ve aynı zamanda Partinin Genel Başkanlığını da yürüten Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve bu yıl 19. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Ak Parti’nin Isparta Merkez İlçe Başkanlığında kuruluşundan bu yana kimler geldi kimler geçti?
İSKENDER AYDOĞDU’DAN
YASİR PİRİMOĞLU’NA
Partinin Isparta Teşkilatı şuanda Milletvekili olan Recep Özel tarafından kurulmasının ardından ilk Merkez İlçe Başkanı da İskender Aydoğdu oldu. Daha sonra ise aradan geçen 19 yılda İskender Aydoğdu’nun ardından görevi Kamil İnci aldı. İnci de görevini uzun süre yürüttükten sonra yerini Ömer Parlak’a bıraktı. Parlak ise 3 dönem yaptığı bu görevi geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan kongrede Ahmet Yasir Pirimoğlu’na bıraktı.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °