Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’dan Kongre Açıklaması; Helallik İstedi

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’dan Kongre Açıklaması; Helallik İstedi

SİYASET 24.11.2020 07:02:00 0
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’dan Kongre Açıklaması; 
Helallik 
İstedi
Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, olaylı kongrenin ardından kamuoyuna yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Zabun; “Kalbini kırdığımız varsa helallik istiyoruz” dedi.
 
Başkan Zabun açıklamasında; “Kıymetli delegelerimiz değerli üyelerimiz 22 Kasım 2020 tarihi itibariyle, Eylül 2019 da başlamış olduğumuz 7. Olağan kongre sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Bu güne kadar gerek ilçe teşkilatlarımızda, gerek il teşkilatımızda, görev alan arkadaşlarımıza ortaya koymuş oldukları gayret ve çaba için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine kongrelerimizde göreve gelen yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.
 
Kongre süreci içinde canla başla çalışan ve desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, ilçe başkan ve yönetimlerimize kadın kolları başkan ve yönetimlerimize gençlik kolları başkan ve yönetimlerimize belde teşkilatlarımıza mahalle ve köy başkan ve yönetimlerimize tüm delege ve üyelerimize belediye başkan ve belediye meclis üyelerimize il genel meclis başkan ve il genel meclis üyelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.
 
Covid 19 rahatsızlığı nedeniyle kongrelerimize iştirak edemeyen delege ve üyelerimize de acil şifalar diliyoruz. Yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza Allahtan rahmet ve sabır ile başsağlığı diliyoruz. Kongre süreci içinde olaki kalbini kırdığımız arkadaşlarımız varsa helallik istiyoruz.
 
Ayrıca il kongremize yapmış olduğunuz güçlü katılım ve desteğinizden dolayı tüm ak parti ailemize yürekten teşekkür ediyoruz. Geleceğe daha güçlü ve emin adımlarla yürümek için birlik beraberlik ve kardeşlik içinde üzerimizdeki emaneti layıkıyla taşımayı rabbim bizlere bir kez daha nasip etsin. Allah bizi milletimize ve davamızın lideri cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mahcup etmesin” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °